مقاله مطالعه تئوری و تجربی فرآیند پخت نان در دستگاه های پخت به روش حرارت دهی غیر مستقیم
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه تئوری و تجربی فرآیند پخت نان در دستگاه های پخت به روش حرارت دهی غیر مستقیم دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه تئوری و تجربی فرآیند پخت نان در دستگاه های پخت به روش حرارت دهی غیر مستقیم کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تئوری و تجربی فرآیند پخت نان در دستگاه های پخت به روش حرارت دهی غیر مستقیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه تئوری و تجربی فرآیند پخت نان در دستگاه های پخت به روش حرارت دهی غیر مستقیم :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
یکی از مهم ترین عواملی که باعث ضایعات قابل ملاحظه ی نان در کشور ایران شده و کمتر به آن توجه می شود ، ضایعات در اثر مشکلات ناشی از فرآیند پخت در نانوایی هاست . با توجه به اینکه دستگاه های پخت نان تونلی به روش حرارت دهی غیر مستقیم ، از رایج ترین نوع این دستگاه ها در ایران می باشد ، در این مقاله این دستگاه ، به وسیله ی یک مدل ریاضی شبیه سازی شد و صحت این مدل با توجه به داده های تجربی گرفته شده ، مورد ارزیابی قرار گرفت . نتایج مدل و داده های تجربی گرفته شده ، مورد ارزیابی قرار گرفت . نتایج مدل و داده های تجربی از همگرایی خیلی خوبی برخوردار بود ؛ لذا از مدل مذکور برای پیش بینی شرایط مناسب پخت نان در این نوع دستگاه استفاده شد و مشخص گردید که اگر ضخامت خمیر پهن شده بر روی نقاله متحرک ۳/۵-۲ میلیمتر باشد وسرعت نقاله متحرک بر روی ۴-۲ سانتیمتر بر ثانیه تنظیم شود ، نان خروجی دستگاه از کیفیت مطلوبی برخوردار خواهد بود .
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.