مقاله تولید آنزیم پلی گالاکتروناز توسط آسپرژیلوس فوئتیدوس در کشت لرزان و بررسی اثر شرایط عملیاتی با استفاده از روش تاگوچی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تولید آنزیم پلی گالاکتروناز توسط آسپرژیلوس فوئتیدوس در کشت لرزان و بررسی اثر شرایط عملیاتی با استفاده از روش تاگوچی دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تولید آنزیم پلی گالاکتروناز توسط آسپرژیلوس فوئتیدوس در کشت لرزان و بررسی اثر شرایط عملیاتی با استفاده از روش تاگوچی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید آنزیم پلی گالاکتروناز توسط آسپرژیلوس فوئتیدوس در کشت لرزان و بررسی اثر شرایط عملیاتی با استفاده از روش تاگوچی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تولید آنزیم پلی گالاکتروناز توسط آسپرژیلوس فوئتیدوس در کشت لرزان و بررسی اثر شرایط عملیاتی با استفاده از روش تاگوچی :
تعداد صفحات:۷
چکیده:
در تحقیق حاضر تاثیر پارامترهای مختلف فرایندی بر تولید آنزیم پکتیناز توسط آسپرژیلوس فوئتیدوس درکشت لرزان مورد بررسی قرار گرفته است. برای کشت قارچ، از سبوس گندم و تفاله سیب به عنوان منابع کربنی استفاده شده است. تاثیر ، متغیرهای دور شیکر، دما ، pH اولیه و نسبت تفاله سیب و سبوس گندم بر تولید آنزیم با استفاده از روش طراحی آزمایش تاگوچی بررسی شده است. آنالیز واریانس نتایج حاصل نشان داد که ترکیب برابر دو سوبسترا ، PH اولیه ۵، دمای ۳۰درجه سانتیگراد و دور ۲۰۰ منجر به تولید آنزیم با فعالیت بیشینه برابر ۷/۹U/ml میگردد. آزمایش معتبرسازی شرایط بهینه پیش بینی شده انجام گرفت و صحت پیش بینی تاگوچی را تایید نمود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.