مقاله تعیین الگوی توزیع زمانی بارش در استان سیستان و بلوچستان و پهنه بندی خطر سیل خیزی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین الگوی توزیع زمانی بارش در استان سیستان و بلوچستان و پهنه بندی خطر سیل خیزی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین الگوی توزیع زمانی بارش در استان سیستان و بلوچستان و پهنه بندی خطر سیل خیزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین الگوی توزیع زمانی بارش در استان سیستان و بلوچستان و پهنه بندی خطر سیل خیزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین الگوی توزیع زمانی بارش در استان سیستان و بلوچستان و پهنه بندی خطر سیل خیزی :

تعداد صفحات:۱۸

چکیده:

بارندگی یکی از متغیرهای اقلیمی است که در مطالعات آب و خاک، از اهمیت زیادی برخوردار است. بارندگی می تواند به شکل های مختلفی از قبیل باران، ریز باران، برف، ریزش توام برف و باران، تگرگ و مه بر سطوح حوزه ها فروریزد.
تعیین الگوی توزیع زمانی بارش برای برآورد سیلاب خصوصاًًٌ سیلابهای شهری و روستایی بمنظور طراحی سیستم های دفع رواناب، آبگذرها، زهکش ها و همچنین مطالعات فرسایش خاک وتعیین پتانسیل سیل خیزی رگبارها از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این تحقیق، برای تعیین الگوی توزیع زمانی بارش در استان سیستان و بلوچستان از گراف های ۹ ایستگاه باران سنج ثبات پراکنده در سطح استان استفاده شده که کلیه رگبارهای شدید هر ایستگاه در تداوم های ۱، ۲، ۳، ۶، ۹، ۱۲، ۱۸ و ۲۴ ساعته قرار گرفته است. این روش مبتنی بر تجزیه رگبارها به چهار چارک و محاسبه درصد مقدار بارش در هر چارک و رتبه دهی به چارک ها بوده و سپس با میانگین گیری رتبه ها در هر چارک رتبه شاخص مشخص و در نهایت الگوی نهایی هر تداومبدست آمد وبرای ارزیابی آماری آنها، بعد از تشکیل جدول توافقی از آزمون کای اسکوئر استفاده شد و برای پهنه بندی خطر، الگوهای بدست آمده دسته بندی شده و ایستگاههایی که با هم در یک گروه قرار گرفتند تیپ بندی شدند. نتایج نشانمی دهدکه: الف) حداکثر مقداربارش تداومهای ۲ساعته درکلیه ایستگاهها در ۲۵% اول می باشد. ب) در تداوم های ۱ساعته حداکثر مقدار بارش در چارک اول و دوم رخ می دهد. ج)بطور کلی در استان سیستان و بلوچستان که دارای آب و هوای بیابانی و خشک می باشد حدود ۸۰% بارش تداومهای کوتاه مدتدر ۲۵% اول و دوم بارندگی و در تداومهای بلند مدت در ۲۵% سوم اتفاق می افتد. د) بدون در نظرگرفتن تداوم مشخص، بیشترین درصد وقوع چارک سوم در زاهدان و کمترین درصد وقوع در چابهار اتفاق می افتد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.