مقاله استخراج و کاربرد پلیساکاریدهای محلول سویا در پایدارسازی دوغ
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استخراج و کاربرد پلیساکاریدهای محلول سویا در پایدارسازی دوغ دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استخراج و کاربرد پلیساکاریدهای محلول سویا در پایدارسازی دوغ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج و کاربرد پلیساکاریدهای محلول سویا در پایدارسازی دوغ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استخراج و کاربرد پلیساکاریدهای محلول سویا در پایدارسازی دوغ :
تعداد صفحات:۱۱
چکیده:
دوغ نوعی نوشیدنی تخمیری است که بهعلت پایین بودن پهاش و تجمع کازئینها در طول نگهداری دوفاز میگردد.پلیساکاریدهای محلول سویا بهعنوان پایدارکننده کاربرد گستردهای در صنایع غذایی داشته و از اکارا استخراج میگردند. لذا، دربررسی حاضر پس از استخراج پلیساکاریدهای محلول سویا، تاثیر آنها بر پایدارسازی دوغ مورد بررسی قرار گرفت. استخراج با و بدون متوکسیلزدایی در شرایط دمایی ( ۱۳۰ و ۱۲۰ درجهی سانتیگراد)، پهاش ( ۳ و ۴/۵ و مدت زمان حرارتدهی ( ۲ و ۳ ساعت) متفاوت انجام گرفت. با توجه به بررسیهای اولیه، تاثیر پلیساکاریدهای نوعM پهاش، دما و زمان استخراج بهترتیب ۴/۵ ۱۲۰ درجهی سانتیگراد و ۲ ساعت) در غلظتهای ۰/۵,۰/۶,۰/۷ درصد بر پایداری دوغ مورد بررسی قرار گرفت.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.