مقاله غذاهای عملگر و غذا – داروهای بر پایه غلات
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله غذاهای عملگر و غذا – داروهای بر پایه غلات دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله غذاهای عملگر و غذا – داروهای بر پایه غلات کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله غذاهای عملگر و غذا – داروهای بر پایه غلات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله غذاهای عملگر و غذا – داروهای بر پایه غلات :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
غلات به دلیل داشتن ترکیباتی نظیر فیبرهای غذایی ، پروتئین ، انرژی ، مواد معدنی، انواع ویتامین و آنتی اکسیدان که برای سلامتی وتندرستی انسان ضروری هستند بعنوان غذای عملگر و غذا – دارو پذیرفته شده اند . گندم ، باک ویت ، یولاف ، جو، بزرگ ، پسایلیوم و برنج قهوه ای رایج ترین غلات مورد توجه به عنوان غذاهای عملگر و غذا – دارو می باشند . در این مقاله غلات و اثراتمفید آنها در بهبود سلامتی ، پیشگیری و کاهش فاکتورهای خطر ابتلا به چندین بیماری مرور شده است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.