مقاله ارزیابی پتانسیل روانگرایی خاکهای ماسه­ای با استفاده از روش اعتمادپذیری بر اساس توصیه­های (NCEER (1998


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی پتانسیل روانگرایی خاکهای ماسه­ای با استفاده از روش اعتمادپذیری بر اساس توصیه­های (NCEER (1998 دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی پتانسیل روانگرایی خاکهای ماسه­ای با استفاده از روش اعتمادپذیری بر اساس توصیه­های (NCEER (1998  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی پتانسیل روانگرایی خاکهای ماسه­ای با استفاده از روش اعتمادپذیری بر اساس توصیه­های (NCEER (1998،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی پتانسیل روانگرایی خاکهای ماسه­ای با استفاده از روش اعتمادپذیری بر اساس توصیه­های (NCEER (1998 :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

روشهای ارزیابی پتانسیل روانگرایی در خاکهای ماسه ای، عموما بر اساس تحلیل قطعی می باشد، که در طراحی بر این اساس معمولا تغییرات مقاومت خاک و بارهای ناشی از زلزله را نادیده می گیرند. مضافا اینکه در استفاده از این روشها، قادر به ارتباط دقیق بین احتمال وقوع روانگرایی و ضریب اطمینان نیستیم. استفاده از تحلیل آماری و آنالیز اعتمادپذیری می تواند بعنوان راه حلی جهت فائق آمدن به مشکل فوق الذکر باشد. در این مقاله روش آنالیز اعتمادپذیری بر پایه روش معرف ارزیابی پتانسیل روانگرایی سید (Seed 85) و بر اساس توصیه های مرکز بین المللی تحقیقات مهندسی زلزله (NCEER 1998) بیان می شود. از آنجائی که این روش مستلزم کمی کردن مقادیر عدم قطعیت در مخاسبات است، می توان با استفاده از گشتاورهای آماری مربوط به پارامترهای غیرقطعی نظیر میانگین، واریانس و تابع چگالی احتمال (PDF) ، محتملترین مقادیر را در ارتباط با عدم قطعیت آنها محاسبه نمود. آنگاه با استفاده از تکنیک گشتاور دوم- مرتبه اول پیشرفته (AFOSM)، شاخص اعتمادپذیری را محاسبه و ارتباط بین احتمال وقوع روانگرایی، شاخص اعتمادپذیری و ضریب اطمینان را استنتاج نمود. جهت بررسی عملکرد روش ارائه شده، پتانسیل وقوع روانگرایی در منطقه بابلسر، بر پایه نتایج آزمایش SPT مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است. نتایج بدست مده ، بخوبی کارایی روش پیشنهادی را نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.