مقاله بررسی فنی و اقتصادی استفاده از سیم برش الماسه در معدن گرانیت گئچی قالاسی شاهیندژ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فنی و اقتصادی استفاده از سیم برش الماسه در معدن گرانیت گئچی قالاسی شاهیندژ دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فنی و اقتصادی استفاده از سیم برش الماسه در معدن گرانیت گئچی قالاسی شاهیندژ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فنی و اقتصادی استفاده از سیم برش الماسه در معدن گرانیت گئچی قالاسی شاهیندژ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فنی و اقتصادی استفاده از سیم برش الماسه در معدن گرانیت گئچی قالاسی شاهیندژ :

تعداد صفحات:۲۵

چکیده:

معدن گئچی قالاسی در جنوبشرقی آذربایجان غربی و در ۵۶ کلیومتری جنوبشرقی شهرستان شاهیندژ در جاده شاهیندژ به تکابو در حاشیه جنوبی روستای گئچی قالاسی واقع گردیده است.
سنگ تزئینی موجود از نوع گرانیت به رنگ روشن (گرانرادیوریت) که دارای ترکیب اسیدی بوده و درصد سیلیس آن زیاد می باشد و گاهاً در اثر وجود فلدسپاتهای رنگین به رنگ صورتی کم رنگ دیده می شود.این معدن در مجموع دارای ۸ سینه کار می باشد . گرانیت موجود دارای بافت دانه ای نیم شکل دار بوده و کانی های اصلی آن به ترتیب عبارتند از: پلاژیوکلاز، کوارتز، فلدسپات قلیایی، بیوتیت، اسفن و درصد بسیار کمی از کانیهای دیگر.
این سنگ دارای دانسیته gr/cm3 64.2 و مقاومت فشاری تک محوره متوسط cm2 / kg908 با ماکزیم نیروی واردهkg13366می باشد. فصل کاری این معدن بعلت سرمای بسیار شدید و بارش برف فراوان که از نیمه دوم پائیز تانیمه اول بهار ادامه می یابد در حدود ۷ ماه می باشد . برای محاسبه نرخ استهلاک ماشین آلات و تجهیزات از روش نزولی و مستقیم و برای تعیین سایر شاخص های اقتصادی ازروش DCFاستفاده شد . در این تحقیق هزینه های تمام شده برای استخراج هر تن ماده معدنی با استفاده از روش سیم برش الماسه و با در نظر گرفتن ۴ کوپ ۲۰ تنی فرضی با ابعاد مختلف محاسبه گردید و با توجه به نتایج بدست آمده اقتصادی بودن این طرح برای استخراج گرانیت با اختلاف قیمت ۱۶۰۲۰ ریال برای هر تن سنگ استخراجی به اثبات رسید .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.