مقاله بررسی پاسخ گندم به فسفر و پتاسیم باقیمانده در خاک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی پاسخ گندم به فسفر و پتاسیم باقیمانده در خاک دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی پاسخ گندم به فسفر و پتاسیم باقیمانده در خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی پاسخ گندم به فسفر و پتاسیم باقیمانده در خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی پاسخ گندم به فسفر و پتاسیم باقیمانده در خاک :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

فسفر و پتاسیم از جمله عناصر غذایی پر مصرفی هستند که باید به میزان مطلوب در اختیار گندم قرار گیرد . گیاهان زراعی فقط درصد بسیار کمی از مقدار کل فسفر و پتاسیم مصرف شده ( به طور متوسط ۱۵ درصد فسفر و ۲۵ درصد پتاسیم ) را بازیابی می کنند و بقیه به ذخایر خاک اضافه می شود که برای گیاه بعدی قابل استفاده است . بنابراین به منظور جلوگیری از مصرف بیش از حد فسفر و پتاسیم که تبعات مثبتی از جمله کاهش هزینه ها و ایجاد تعادل بین عناصر غذایی در خاک را بدنبال خواهد داشت میزان عکس العمل گندم به فسفر و پتاسیم مصرف شده در کشت قبل ( ذرت دانه ای ) در جهت افزایش بازیابی فسفر و پتاسیم باقیمانده در خاک مورد ارزیابی قرار گرفت . لذا این تحقیق به منظور بررسی اثرات باقیمانده فسفر و پتاسیم مصرف شده در زراعت ذرت دانه ای بر عملکرد گندم در تناوب ذرت – گندم در مرکز تحقیقات کشاورزی صفی آباد – دزفول از سال ۱۳۷۸ به مدت سه سال اجرا گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.