مقاله بررسی امکان استفاده از اره و خمیره آفتابگردان در فرمول کره پسته


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی امکان استفاده از اره و خمیره آفتابگردان در فرمول کره پسته دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی امکان استفاده از اره و خمیره آفتابگردان در فرمول کره پسته  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی امکان استفاده از اره و خمیره آفتابگردان در فرمول کره پسته،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی امکان استفاده از اره و خمیره آفتابگردان در فرمول کره پسته :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

یکی از راههای بالا بردن ارزش افزوده پسته، توجه به صنایع تبدیلی آن می باشد. تهیه کره پسته نیز در این راستا صورت می گیرد. کره پسته محصولی خمیری شکل است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن مغز پسته بو داده آسیاب شده و شکر می باشد. هدف از این تحقیق، بررسی امکان استفاده از ارده و خمیره آفتابگردان در فرمل کره پسته بود. بدین منظور مقادیر ۱۰ و ۲۰ درصد خمیره حاصل از آفتابگردان وهمچنین ارده در سه تکرار در فرمولکره پسته استفاده شد وکره پسته تولیدی از نظر طهم و مزه، بافت و رنگ مورد ازمون حسی قرار گرفت. نتایج حاصل بر اساس طرح کاملاً تصادفی مورد ارزیابی قرار گرفت.جهت مقایسه از آمون دانکن در سطح آماری ۵ درصد (a=5%) استفاده شد.
از نظر آزمون حسی تیمارهای ۱،۲،۳و۶ که به ترتیب تیمار شاهد و تیمارهای دارا ی ۱۰ درصد خمیره افتابگردان ، دارای ۲۰ درصد خمیره آفتابگردان ، دارای ۱۰ درصد خمیره آفتابگردان و ۱۰ درصد ارده بوده اند امتیاز بالاتری را کسب کرده اند. با در نظر گرفتن آزمون حسی، ارزش غذایی و قیمت تمام شده محصول، تیمار ۶ (دارای ۱۰ درصد خمیره آفتابگردان و۱۰ درصد ارده)، به عنوان بهترین تیمار انتخاب گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.