مقاله اثر فناوری واحدهای احیای مستقیم بر میزان انرژی مصرفی و ویژگی آهن اسفنجی تولیدی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر فناوری واحدهای احیای مستقیم بر میزان انرژی مصرفی و ویژگی آهن اسفنجی تولیدی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر فناوری واحدهای احیای مستقیم بر میزان انرژی مصرفی و ویژگی آهن اسفنجی تولیدی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر فناوری واحدهای احیای مستقیم بر میزان انرژی مصرفی و ویژگی آهن اسفنجی تولیدی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر فناوری واحدهای احیای مستقیم بر میزان انرژی مصرفی و ویژگی آهن اسفنجی تولیدی :
تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
طراحی و توسعه پایدار واحدهای احیای مستقیم در گرو برتری های فنی- اقتصادی، عرضه و تقاضای مواد اولیه مصرفی، کیفیت آهن اسفنجی تولیدی و مسائل زیست محیطی است. برای نشان دادن اثر اینمتغییرها، اطلاعات یک دوره کار واحدهای زم- زم، میدرکس و قائم در ایران برای تولید آهن اسفنجی مقایسه شده اند. ویژگی کوره احیا برای تولید آهن اسفنجی در واحدهای زم- زم، میدرکس و قائم تاحدودی، یکسان اما وجه تمایز عمده در فناوری تولید گاز احیا کننده از گاز طبیعی است. در روش زم- زم و میدرکس، گاز طبیعی و گاز خروجی کوره احیا در مجاورت کاتالیزور، در صورتی که در واحدقائم گاز طبیعی و مخلوط گاز خروجی کوره احیا و اکسیژن بدون استفاده از کاتالیزور اما در دمایی نسبتاً بیشتر از واحد زم – زم و میدرکس، مبادله می گردد. این تغییر فناوری موجب تغییر سرمایه گذاری برایواحد، مصرف گاز طبیعی و ویژگی آهن اسفنجی تولیدی می گردد. با لحاظ نمودن امکانات سرمایه گذاری، نرخ مصرف گاز و کیفیت آهن اسفنجی، مزیت واحدها نسبت به یکدیگرمشخص می گردد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.