مقاله تهیه علوفه تخمیری یا عمل آوری شده از بقایای محصولات کشاورزی به منظور افزایش میزان شیردهی در دام


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تهیه علوفه تخمیری یا عمل آوری شده از بقایای محصولات کشاورزی به منظور افزایش میزان شیردهی در دام دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تهیه علوفه تخمیری یا عمل آوری شده از بقایای محصولات کشاورزی به منظور افزایش میزان شیردهی در دام  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تهیه علوفه تخمیری یا عمل آوری شده از بقایای محصولات کشاورزی به منظور افزایش میزان شیردهی در دام،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تهیه علوفه تخمیری یا عمل آوری شده از بقایای محصولات کشاورزی به منظور افزایش میزان شیردهی در دام :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

علوفه عمل آوری شده از علوفه یا مواد دیگر که حاوی رطوبت بالا هستند همانند بقایای محصولات کشاورزی با نگهداری در شرایط بی هوازی تولید می شود. این پروسه در سیلو انجام می گیرد. تخمیر صورت گرفته توسط باکتری های تولید کننده اسید لاکتیک، اسید استیک و اسید بوتریک در حضور قند ها در مواد خام می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.