مدیریت هزینه با کاهش هزینه های حمل و نقل با کمک مدل LINGO و Lindo و مقایسه تحلیلی نتایج آنها ( مطالعه موردی معدن منیزیت سربیشه )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مدیریت هزینه با کاهش هزینه های حمل و نقل با کمک مدل LINGO و Lindo و مقایسه تحلیلی نتایج آنها ( مطالعه موردی معدن منیزیت سربیشه ) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مدیریت هزینه با کاهش هزینه های حمل و نقل با کمک مدل LINGO و Lindo و مقایسه تحلیلی نتایج آنها ( مطالعه موردی معدن منیزیت سربیشه )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مدیریت هزینه با کاهش هزینه های حمل و نقل با کمک مدل LINGO و Lindo و مقایسه تحلیلی نتایج آنها ( مطالعه موردی معدن منیزیت سربیشه )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مدیریت هزینه با کاهش هزینه های حمل و نقل با کمک مدل LINGO و Lindo و مقایسه تحلیلی نتایج آنها ( مطالعه موردی معدن منیزیت سربیشه ) :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

امروزه مواد نسوز به عنوان ماده پر مصرف در اکثر پروژه ساختمانی و صنعتی به عنوان ماده بسیار پر مصرف و استراتژی می باشد. یکی از پارامتر های بسیار مهم در این فرایند حمل و نقل و تولید منیزیت دانه بندی شده و استخراج شده از معادن می باشد. که انتخاب ماشین آلات مناسب، نوع و تعداد آنها و مدیریت درست در ارزیابی هزینه های اجرایی آنها می تواند بسیاری از هزینه های تولید را کاهش و بهره وری را افزایش دهد. هدف از این تحیق و پژوهش مدیریت ماشین آلات حمل و نقل و جایگزین کردن ماشین آلات می باشد که بتواند نرخ تولید را در پایان دوره استخراج در هر روز افزایش دهد. در این تحقیق مقایسه حمل زمان سیکل کاری و تولید برای انواع کامیون های موجود در معادن منیزیت سربیشه برای معدن معدن ترشک محمدی صورت گرفته است و با براورد زمانی و حمل و نقل از طریق مدل های اوهارا و مسافت حمل، دو گروه از کامیون های حمل که شامل کامیون های ۷ و ۱۲ مترمکعبی مورد توجه قرار گرفت و میزان تولید در پایان هفته براساس مسافت های محاسبه با شرایط زمانی موجود به ترتیب ۵۵۰۰ و ۳۲۰۰ تن به عنوان خوراک ورودی کارخانه در نظر گرفته شد. در این مقاله متغیرهای زمان، مسافت و ظرفیت حمل ماشین آلات معدنی بمنظور کاهش هزینه حمل ونقل ودر نهایت کاهش هزینه تمام شده با کمک مدل برنامه ریزی خطی و Lindo LINGO مورد تحلیل قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.