بررسی عملکرد مهاربندهای کمانش ناپذیر با هسته سوراخدار با مقایسه حالات بهینه سه گروه مهاربند ( تغییرات در تعداد، سایز و فاصله سوراخ ها )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عملکرد مهاربندهای کمانش ناپذیر با هسته سوراخدار با مقایسه حالات بهینه سه گروه مهاربند ( تغییرات در تعداد، سایز و فاصله سوراخ ها ) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عملکرد مهاربندهای کمانش ناپذیر با هسته سوراخدار با مقایسه حالات بهینه سه گروه مهاربند ( تغییرات در تعداد، سایز و فاصله سوراخ ها )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملکرد مهاربندهای کمانش ناپذیر با هسته سوراخدار با مقایسه حالات بهینه سه گروه مهاربند ( تغییرات در تعداد، سایز و فاصله سوراخ ها )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عملکرد مهاربندهای کمانش ناپذیر با هسته سوراخدار با مقایسه حالات بهینه سه گروه مهاربند ( تغییرات در تعداد، سایز و فاصله سوراخ ها ) :

تعداد صفحات :۱۸

چکیده مقاله:

بادبندهای کمانش ناپذیر سوراخ دار (PCBRB) ، یک وسیله جدید برای پخش انرژی در طراحی ساختمان ها برابر زلزله می باشد. هسته شامل یک صفحه فولادی مشبک انعطاف پذیر می باشد که به وسیله واحدهای بازدارنده نگهداری می شود. به منظور بهبود پاسخ سازه ها در شرایط زلزله، از ابزار پخش انرژی مهاربندهای کمانش ناپذیر ( BRB ) استفاده می شود. در مدل سازی این مهاربندها برای این که در شرایط تحت فشار تغییر شکل نسبی یکسانی به دست بیاید، قسمت هسته متقاطع BRB یک شکل منظور می گردد. در میان انواع مختلف میراگرها، میراگرهای هیسترزیسی به دلیل هزینه کم، قابلیت اطمینان بالا، بازدهی مناسب در تحقیقات قبلی انجام شده و فقدان اجزای مکانیکی از جایگاه ویژه ای برخوردارند. مهاربند BRB نوع خاصی از میراگرهای هیسترزیسی محسوب می شود. در این تحقیق، به مقایسه عملکرد انواع مهاربندهای کمانش ناپذیر سوراخ دار و مهاربند کمانش ناپذیر بدون سوراخ در سازه های فولادی پرداخته شده است. قاب فولادی با سیستم مهاربندی کمانش ناپذیر سوراخ دار با در نظر گرفتن تغییرات در تعداد، سایز و فاصله سوراخ ها تحت تحلیل استاتیکی غیرخطی مدلسازی شده و نتایج با یکدیگر مقایسه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.