مقاله دانش بومی و تقویت حاصلخیزی خاک در روستاهای کوهستانی استان یزد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله دانش بومی و تقویت حاصلخیزی خاک در روستاهای کوهستانی استان یزد دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دانش بومی و تقویت حاصلخیزی خاک در روستاهای کوهستانی استان یزد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دانش بومی و تقویت حاصلخیزی خاک در روستاهای کوهستانی استان یزد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دانش بومی و تقویت حاصلخیزی خاک در روستاهای کوهستانی استان یزد :

تعداد صفحات:۲

چکیده:

جواب های حاصل از این بررسی نشان داد که کشاورزان این منطقه از قدیم با روش های زیرحاصلخیزی خاک را حفظ و تقویت می نمودند:
استفاده از نوعی خاک بیابانی بنام شوره به میزان ۵۰-۳۰ درصد مخلوط با کود پوسییده حیوانی.
شوره در اغلب عرصه های بیابانی وجود دارد معمولا پس از بارندگی، در فصل بهار مناطق شوره زار به صورت لکه هایی قهوه ای رنگ در آمده و حالتی مرطوب و پف کرده دارند، از شوره اغلب برای تقویت خاکهای شنی و برای تقویت باغات و مزارع گندم، یونجه و جو استفاده می نمودند.
مقدار مصرف شوره برای اصلاح خاک حدود ۵۰ تن در هکتار ، در هر ۵-۴ سال یکبار و در زراعت گندم یا جو حدود ۲۰ تن در هکتار بوده است. شوره در اغلب عرصه های بیابانی مناطق خشک و پس از بارندگی قابل جمع آوری است. با آزمایش نمونه های شوری مشخص شد که اینخاک دارای پتاسیم قابل جذب بالایی در حد ۳۴۸ (ppm) است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.