تاثیر سطوح مختلف برخی اسانس های گیاهی و ساکارز بر حفظ کیفیت و افزایش طول عمر گلجای سه رقم میخک شاخه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف برخی اسانس های گیاهی و ساکارز بر حفظ کیفیت و افزایش طول عمر گلجای سه رقم میخک شاخه ای دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف برخی اسانس های گیاهی و ساکارز بر حفظ کیفیت و افزایش طول عمر گلجای سه رقم میخک شاخه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف برخی اسانس های گیاهی و ساکارز بر حفظ کیفیت و افزایش طول عمر گلجای سه رقم میخک شاخه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف برخی اسانس های گیاهی و ساکارز بر حفظ کیفیت و افزایش طول عمر گلجای سه رقم میخک شاخه ای :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

میخک Dianthus یکی از گیاهان زینتی مهم است که از دیرباز مورد کشت و کار قرار میگرفته است. این گیاه به صورت گلدانی و شاخه بریده کاربرد داشته و به علت سهولت تولید و قیمت مناسب از نظر اقتصادی ارزش بالایی دارد. از طرفی حفظ کیفیت گلهای شاخه بریده برای مدت طولانیتر، به نحوی که مصرف کننده از آن لذت ببرد و دوام عمر طولانی داشته باشد به طور چشمگیری در حال توسعه است. بنابراین افزایش دوام عمر گل یکی از فاکتورهای مهم از نظر مصرف کننده است و دوام عمر طولانی مدت این گلها بر روی میزان تقاضای مصرف کنندگان و همچنین بر روی ارزش گلهای شاخهبریده تاثیر بسزایی دارد. استفاده از روشهایی که باعث افزایش عمر گلجایی و حفظ کیفیت گلها میشوند از جایگاه ویژهای برخوردار هستند. استفاده از مواد نگهدارنده در محلول گلجایی یکی از روشهای متداول برای افزایش طول عمر گلها است. بر این اساس، این تحقیق به منظور بررسی سطوح مختلف اسانس گیاهان دارویی (شوید،نعناع،لیموترش) باغاظت های مختلف (صفر، ۴۰۰ ، ۸۰۰ ، ۱۲۰۰ پی پی ام) بر طول عمر گلجایی، میزان جذب محلول رقم میخک شاخه ی whitelibrity ، YellowCandy و Express ،D در آزمایشگاه فیزیولوژی آموزشکده کشاورزی پسران پاکدشت در سال ۱۳۹۴ به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در چهار تکرار، به اجرا درآمد. نتایج حاکی آن بود که نتایج نشان داد که اثر تیمار و رقم بر عمر گلجایی میخک در سطح احتمال ۱ درصد و اثر متقابل آنها در سطح احتمال ۵ درصد معنیدار بود. نتایج مقایسه میانگین داده ها نشان داد که بیشترین و کمترین میزان عمر گلجایی به ترتیب در تیمار اسانس نعناع ۴۰۰ پی پی ام (۲۱/۳۳ روز) و شاهد (۱۳ روز) بدست آمد در تمامی تیمارهای مورد استفاده، غلظت ۴۰۰ پی پی ام نسبت به سایر غلظتها میزان عمر بیشتری داشتند. همچنین مقایسه میانگین مربوط به تاثیر ارقام نشان داد که رقم Yellow Candy عمر گلجایی بیشتری نسبت به دو رقم دیگر داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.