سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره ی آبی گیاه پسته ی کوهی و بررسی خاصیت آنتی باکتریال مربوط به آن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره ی آبی گیاه پسته ی کوهی و بررسی خاصیت آنتی باکتریال مربوط به آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره ی آبی گیاه پسته ی کوهی و بررسی خاصیت آنتی باکتریال مربوط به آن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره ی آبی گیاه پسته ی کوهی و بررسی خاصیت آنتی باکتریال مربوط به آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره ی آبی گیاه پسته ی کوهی و بررسی خاصیت آنتی باکتریال مربوط به آن :
تعداد صفحات :۶
چکیده مقاله:
نانوذرات نقره به دلیل خواص منحصر به فرد خود در مصارف مختلفی کاربرد دارند و بنا بر این سنتز و بررسی کاربردهای آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. کاربرد نانوساختارها معمولا به عنوان پیش ماده و یا اصلاح کننده مورد استفاده اند. در این مقاله با سنتز نانو ذرات نانو ذرات نقره با روشی سبز و زیست سازگار، خواص آنتی باکتریال ذرات بررسی شد و نتایج مطالعه با , UV-VIS SEM FT-IR مورد آنالیز قرار گرفت. با بررسی نتایج حاصل از تحقیق دریافتیم که سنتز نانو ذرات در شرایط گوناگون سبب تغییر در اندازه ی نانو ذرات سنتزی خواهند شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.