تعیین ترکیب شیمیایی عصاره و اسانس ساقه باریجه کوهی به روش کلاسیک و دستگاهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تعیین ترکیب شیمیایی عصاره و اسانس ساقه باریجه کوهی به روش کلاسیک و دستگاهی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تعیین ترکیب شیمیایی عصاره و اسانس ساقه باریجه کوهی به روش کلاسیک و دستگاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ترکیب شیمیایی عصاره و اسانس ساقه باریجه کوهی به روش کلاسیک و دستگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تعیین ترکیب شیمیایی عصاره و اسانس ساقه باریجه کوهی به روش کلاسیک و دستگاهی :
تعداد صفحات :۹
چکیده مقاله:
گیاه باریجه از منطقه لار شهرستان آمل در استان مازندران جمع آوری شد. ساقه این گیاه جدا ودر سایه و مجاورت هوا،خشک وبه صورت پودر در آورده شد. عصاره گیری با متانول به مقدار ۶۵۰ میلی لیتر در ۴۰ گرم پودر ساقه گیاه باریجه انجام شد و با دستگاه روتاری عمل حلال پرانی انجام گرفت. همچنین تستهایی برای شناسایی ترکیبات ساقه بر روی عصاره متانولی و اسانس انجام شد. راندمان استخراج عصاره متانولی ساقه گیاه باریجه توسط روش خیساندن ۸.۳۳ % و برای اسانس ۰/۰۸ را نشان میدهد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.