ارزیابی تاثیر سیلیس بر روی برخی از خصوصیات فیزیکی میوه انار رقم رباب در مرحله رسیدن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی تاثیر سیلیس بر روی برخی از خصوصیات فیزیکی میوه انار رقم رباب در مرحله رسیدن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی تاثیر سیلیس بر روی برخی از خصوصیات فیزیکی میوه انار رقم رباب در مرحله رسیدن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی تاثیر سیلیس بر روی برخی از خصوصیات فیزیکی میوه انار رقم رباب در مرحله رسیدن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی تاثیر سیلیس بر روی برخی از خصوصیات فیزیکی میوه انار رقم رباب در مرحله رسیدن :

تعداد صفحات :۱۰

چکیده مقاله:

انار با نام علمیPunica granatum L یکی از مهمترین میوههای بومی ایران میباشد، که رقم های زیادی از آن درایران کشت و کار میشود. این پژوهش به منظور بررسی برخی از خصوصیات میوه انار در مرحله رسیدن، در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با ۳تکرار انجام شد. خصوصیات فیزیکی شامل وزن میوه، وزن پوست تر و خشک، ضخامت پوست، درصد پوست، درصد آریل، درصد رطوبت پوست و سفتی پوست اندازهگیری شد. نتایج این پژوهش حاکی از اثر مثبت کاربرد سیلیسیم بر خصوصیات فیزیکی میوه انار رقم رباب در مرحله رسیدن انار بود. در برخی موارد، غلظتهای بالای نانو سیلیس تاثیر منفی بر صفات مورد بررسی داشت و باتوجه به یافتهها، غلظت ۰.۵ میلیمولار نانو سیلیس حد بهینه برای تولید میوه انار بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.