بررسی اثرزهکشی زیرزمینی بر انتقال نیترات و فسفات در خاک و زه آب در کشت گیاه پاچ باقلا درمقیاس مدل فیزیکی اراضی شالیزاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرزهکشی زیرزمینی بر انتقال نیترات و فسفات در خاک و زه آب در کشت گیاه پاچ باقلا درمقیاس مدل فیزیکی اراضی شالیزاری دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرزهکشی زیرزمینی بر انتقال نیترات و فسفات در خاک و زه آب در کشت گیاه پاچ باقلا درمقیاس مدل فیزیکی اراضی شالیزاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرزهکشی زیرزمینی بر انتقال نیترات و فسفات در خاک و زه آب در کشت گیاه پاچ باقلا درمقیاس مدل فیزیکی اراضی شالیزاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرزهکشی زیرزمینی بر انتقال نیترات و فسفات در خاک و زه آب در کشت گیاه پاچ باقلا درمقیاس مدل فیزیکی اراضی شالیزاری :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

سامانه های زهکشی زیرزمینی، علاوه بر ایجاد شرایط مناسب برای کشت برنج، امکان کشت دوم را در اراضی شالیزاری فراهم می آورد. در کنار توجه به اثربخشی زهکشی در توسعه کشاورزی میبایست اثر منفی ناشی از تخلیه زه آب به محیط زیست را کاهش داد. این پژوهش به منظور بررسی اثرزهکشی زیرزمینی بر انتقال نیترات و فسفات در خاک و زهآب در کشت گیاه پاچباقلا در اراضی شالیزاری در مقیاس مدل فیزیکی انجام شد. پس از آمادهسازی مدل فیزیکی و کشت گیاه پاچ باقلا، در زمان وقوع بارندگی از زه آب و عصاره خاک نمونهبرداری و پارامترهای ارتوفسفات و نیترات در آزمایشگاه اندازهگیری شد. همچنین سطح ایستابی توسط پیزومترها قرایت شد. نتایج نشان داد زهکش توانست به طور متوسط سطح ایستابی را در عمق ۵۰ سانتیمتری از سطح خاک کنترل نماید که با توجه به عمق توسعه ریشه گیاه پاچ باقلا میتوان عملکرد فنی زهکش را مطلوب دانست . حداکثر مقدار نیترات زهآب به میزان ۹/۴۶ میلیگرم بر لیتر مشاهده شد که از مقدار حد مجاز تخلیه زه آب به منابع آب سطحی فراتر بود. حداکثر مقدار ارتوفسفات بر حسب فسفر زهآب و عصاره خاک به ترتیب ۱۸/۰ و ۱۲/۰ میلیگرم بر لیتر مشاهده شد. اگرچه زهکشی زیرزمینی توانست در ایجاد شرایط کشت دوم موثر باشد اما عامل انتقال نیترات به محیط زیست در کشت دوم اراضی شالیزاری نیز میتواند باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.