بررسی و مقایسه روش های مختلف آبیاری با فاضلاب تصفیه شده شهرستان خرم آباد بر برخی از خصوصیات گیاهی چغندر قند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی و مقایسه روش های مختلف آبیاری با فاضلاب تصفیه شده شهرستان خرم آباد بر برخی از خصوصیات گیاهی چغندر قند دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی و مقایسه روش های مختلف آبیاری با فاضلاب تصفیه شده شهرستان خرم آباد بر برخی از خصوصیات گیاهی چغندر قند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی و مقایسه روش های مختلف آبیاری با فاضلاب تصفیه شده شهرستان خرم آباد بر برخی از خصوصیات گیاهی چغندر قند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی و مقایسه روش های مختلف آبیاری با فاضلاب تصفیه شده شهرستان خرم آباد بر برخی از خصوصیات گیاهی چغندر قند :

تعداد صفحات :۸

چکیده مقاله:

منابع آب شیرین در جهان محدود و آسیب پذیر بوده این منابع محدود دارای ارزش اقتصادی ویژه همراه با اثرات اجتماعی و اقتصادی و زیست محیطی است. با بزرگ شدن شهرها و افزایش جمعیت آنها از یک سو و گسترش صنایع و کارخانه ها از سوی دیگر مسیله آلودگی محیط زیست روز به روز اهمیت بیشتری پیدا میکند.زمانی که تامین آب شیرین تجدید شونده سطحی و زیرزمینی، پاسخگوی نیاز فعالیت کشاورزی، صنعتی و مصارف شهری نباشد، ناگزیر توجه بشر به سوی پیداکردن گزینه های دیگر جلب خواهد شد که میتوان پساب های تصفیه شده ، زه آب های کشاورزی، نمکزدایی آب دریا و دیگر آب های غیر متعارف را نام برد . جهت بررسی اثرات دو کیفیت آب آبیاری (فاضلاب تصفیه شده و آب چاه) با سه روش آبیاری آبیاری (کرتی، بارانی و قطره ای) بر برخی از خصوصیات گیاهی چغندر قند، آزمایشی در منطقه ایستگاه سراب چنگایی پایین دست تصفیه خانه آب شهرستان خرم آباد در سال ۱۳۹۰ اجرا گردید. آزمایش در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی اجرا شد در این طرح روشهای آبیاری در ۳ سطح ( آبیاری کرتی، بارانی و قطره ای) و نوع آب مورد استفاده در آبیاری در ۲ سطح (فاضلاب تصفیه شده و آب چاه) در ۳ تکرار ( ابعاد کرت های مورد آزمایش ۳*۳ متر ) اجرا گردید. نتایج حاصل از بررسی تیمارهای روش آبیاری بر عملکرد ریشه چغندر قند نشان دهنده برتری تیمار قطره ای با متوسط عملکرد ۶۳/۵ تن در هکتار می باشد. بیشترین مقدار درصد قند ناخالص در بین تیمارهای روش آبیاری مربوط به روش کرتی با مقدار متوسط ۱۷/۶۰ درصد می باشد. نتایج تجزیه واریانس ها نشان داد در مقدار درصد قند ناخالص بین تیمارهای روش آبیاری اختلاف معنیدار در سطح ۵ درصد وجود داشته، ولی بین کیفیت آب آبیاری، بلوک ها و اثر متقابل تیمارها اختلاف معنیدار دیده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.