مقاله تأثیر تغییرات اقلیمی بر جریان ورودی به مخازن سدها در شرایط عدم قطعیت (مطالعه موردی: سدهای بوستان و گلستان در حوضه آبریز گرگانرود)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله تأثیر تغییرات اقلیمی بر جریان ورودی به مخازن سدها در شرایط عدم قطعیت (مطالعه موردی: سدهای بوستان و گلستان در حوضه آبریز گرگانرود) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تغییرات اقلیمی بر جریان ورودی به مخازن سدها در شرایط عدم قطعیت (مطالعه موردی: سدهای بوستان و گلستان در حوضه آبریز گرگانرود)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تغییرات اقلیمی بر جریان ورودی به مخازن سدها در شرایط عدم قطعیت (مطالعه موردی: سدهای بوستان و گلستان در حوضه آبریز گرگانرود)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تغییرات اقلیمی بر جریان ورودی به مخازن سدها در شرایط عدم قطعیت (مطالعه موردی: سدهای بوستان و گلستان در حوضه آبریز گرگانرود) :

تعداد صفحات :۲۴

امروزه با افزایش جمعیت و پیشرفت تکنولوژی، استفاده بی­رویه از سوخت­های فسیلی موجب افزایش انتشار گازهای گلخانه­ای در اتمسفر شده است. افزایش غلظت این گازها، افزایش متوسط دما و به دنبال آن تغییرات اقلیمی را در پی خواهد داشت. تغییرات اقلیم نیز می‌تواند بر میزان بارندگی و رواناب تأثیر بسزایی داشته باشد که با توجه به محدودیت منابع آبی در کشور تأثیر مستقیم بر سیاست گذاری­های مدیرت آبی کشور خواهد داشت. در این تحقیق، اثر پدیده تغییر اقلیم بر میزان آبدهی رودخانه گرگانرود در حوضه سدهای بوستان و گلستان در استان گلستان بررسی شده است. بدین منظور اطعـات خروجی مدل­های گردش عمومی جو شامل مقادیر دمای حداقل، دمای حداکثر، ساعت آفتابی و بارندگی، بـرای دوره (۱۴۲۰-۱۳۹۳)، تحـت سـناریوهای انتـشار با به­کارگیری یکی از مشهورترین مدل­های مولد داده­های تصادفی هواشناسی با رویکرد سری­ها (LARS-WG) ریز مقیاس شد. نتایج در مجموع نشان­دهنـده­ی کـاهش حـدود ۲۰ تا ۲۵ درصدی بـارش و افزایش ۱ تا ۲ درجه ای حرارت سالیانه است. برای بررسی تأثیر این تغییرات بر جریان رواناب در حوضـه­های این سدها از شبکه عصبی مصنوعی جهت مدلسازی رابطه بارش-رواناب استفاده شد و مقادیر رواناب برای دوره آماری ۱۴۲۰-۱۳۹۳ پیشبینی شد. نتـایج نشان­دهنده­ی کاهش رواناب در حدود ۱۸ درصد در حوضه سد بوستان و ۲۴ درصد در حوضه سد گلستان، در دوره مربوط می‌باشد. با توجه به اینکه این کاهش عدد قابل توجهی است حوضه نیازمند اجرای سیاست­های سازگاری و بهبود در مدیریت منابع آب است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.