مقاله بررسی ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتیاکسیدانتی عصاره متانولی پیاز موسیر (Allium hirtifolium Boiss)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتیاکسیدانتی عصاره متانولی پیاز موسیر (Allium hirtifolium Boiss) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتیاکسیدانتی عصاره متانولی پیاز موسیر (Allium hirtifolium Boiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتیاکسیدانتی عصاره متانولی پیاز موسیر (Allium hirtifolium Boiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتیاکسیدانتی عصاره متانولی پیاز موسیر (Allium hirtifolium Boiss) :
تعداد صفحات :۱۷
زمینه و هدف: موسیر از گیاهان خانوادهLiliaceae و اندمیک ایران میباشد. در طب سنتی برای آن اثرات درمانی مختلف مانند ضد روماتیسم، هضمکننده غذا، اشتهاآور، مقوی معده، ضد کرم و انگل و مقوی قوای جنسی ذکر نمودهاند و اثرات ضداسپاسم، تحریککنندگی سیستم ایمنی بدن، ضد تومور و ضد تریکوموناسی آن ثابت شده است.
روش بررسی: پیاز موسیر از نواحی الیگودرز واقع در استان لرستان جمعآوری و عصاره متانولی به روش ماسراسیون تهیه گردید. اثرات آنتیاکسیدانتی چهار تست آنتیاکسیدانتی FRAP، DPPH، TEAC و مهارکنندگی رادیکال هیدروکسیل بررسی گردید. در ادامه مقدار ترکیبات فنولی، فلاونوییدها و پروآنتوسیانیدینهای الیگومریک و میزان شلاتکنندگی آهن اندازهگیری شد.
یافتهها: نتایج بهدست آمده از این مطالعه نشان میدهد که موسیر در تستهای DPPH (IC50، ۵۹/۰میلیگرم بر میلیلیتر)، TEAC (عدد TEAC،۷۱/۲ میلیمول ترولوکس بر ۱۰۰ گرم وزن خشک گیاه در دقیقه ۶)، FRAP (EC1 ،۱۱/۰ میلیگرم بر میلیلیتر)، دزوکسی ریبوز (IC50، ۱۲۵/۰ میلیگرم بر میلیلیتر) مؤثر بوده و میزان ترکیبات پلیفنلی (۶۶/۷۸ بر حسب میلیگرم معادل تانیک اسید بر گرم عصاره خشک)، فلاونوییدی (۶۵/۲بر حسب میلیگرم معادل روتین بر گرم عصاره خشک)، پروآنتوسیانیدینهای الیگومریک (۸۶۱/۰ بر حسب میلیگرم معادل سیانیدین کلراید بر گرم عصاره خشک) در یک گرم عصاره خشک بهدست آمد و میزان شلاتکنندگی آهن (IC50، ۶۲/۰ میلیگرم بر میلیلیتر) تعیین گردید.
نتیجهگیری: نتایج این مطالعه نشان میدهد که عصاره متانولی موسیر دارای اثرات آنتیاکسیدانتی خوبی بوده و میتواند در درمان بیماریهای وابسته به رادیکالهای آزاد و یا بهعنوان افزودنیهای خوراکی استفاده شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.