مقاله بررسی ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانتی عصاره متانولی پیاز موسیر (Allium hirtifolium Boiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسی ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانتی عصاره متانولی پیاز موسیر (Allium hirtifolium Boiss) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانتی عصاره متانولی پیاز موسیر (Allium hirtifolium Boiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانتی عصاره متانولی پیاز موسیر (Allium hirtifolium Boiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ترکیبات فنولی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانتی عصاره متانولی پیاز موسیر (Allium hirtifolium Boiss) :

تعداد صفحات :۱۷

زمینه و هدف: موسیر از گیاهان خانوادهLiliaceae و اندمیک ایران می­باشد. در طب سنتی برای آن اثرات درمانی مختلف مانند ضد روماتیسم، هضم­کننده غذا، اشتهاآور، مقوی معده، ضد کرم و انگل و مقوی قوای جنسی ذکر نموده­اند و اثرات ضداسپاسم، تحریک­کنندگی سیستم ایمنی بدن، ضد تومور و ضد تریکوموناسی آن ثابت شده است.
روش بررسی: پیاز موسیر از نواحی الیگودرز واقع در استان لرستان جمع­آوری و عصاره متانولی به روش ماسراسیون تهیه گردید. اثرات آنتی­اکسیدانتی چهار تست آنتی­اکسیدانتی FRAP، DPPH، TEAC و مهارکنندگی رادیکال هیدروکسیل بررسی گردید. در ادامه مقدار ترکیبات فنولی، فلاونوییدها و پروآنتوسیانیدین­های الیگومریک و میزان شلات­کنندگی آهن اندازه­گیری شد.
یافته­ها: نتایج به­دست آمده از این مطالعه نشان می­دهد که موسیر در تست­های DPPH (IC50، ۵۹/۰میلیگرم بر میلی­لیتر)، TEAC (عدد TEAC،۷۱/۲ میلی­مول ترولوکس بر ۱۰۰ گرم وزن خشک گیاه در دقیقه ۶)، FRAP (EC1 ،۱۱/۰ میلیگرم بر میلی­لیتر)، دزوکسی ریبوز (IC50، ۱۲۵/۰ میلیگرم بر میلی‏لیتر) مؤثر بوده و میزان ترکیبات پلی­فنلی (۶۶/۷۸ بر حسب میلیگرم معادل تانیک اسید بر گرم عصاره خشک)، فلاونوییدی (۶۵/۲بر حسب میلی­گرم معادل روتین بر گرم عصاره خشک)، پروآنتوسیانیدین­های الیگومریک (۸۶۱/۰ بر حسب میلی­گرم معادل سیانیدین کلراید بر گرم عصاره خشک) در یک گرم عصاره خشک به­دست آمد و میزان شلات­کنندگی آهن (IC50، ۶۲/۰ میلی­گرم بر میلی­لیتر) تعیین گردید.
نتیجه­گیری: نتایج این مطالعه نشان می­دهد که عصاره متانولی موسیر دارای اثرات آنتی­اکسیدانتی خوبی بوده و می­تواند در درمان بیماری­های وابسته به رادیکال­های آزاد و یا به­عنوان افزودنی­های خوراکی استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.