مقاله بررسی باکتری شناختی بستنی های سنتی در مراکز تولید و توزیع شهرستان رشت در بهار سال ۱۳۸۸
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی باکتری شناختی بستنی های سنتی در مراکز تولید و توزیع شهرستان رشت در بهار سال ۱۳۸۸ دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی باکتری شناختی بستنی های سنتی در مراکز تولید و توزیع شهرستان رشت در بهار سال ۱۳۸۸ کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی باکتری شناختی بستنی های سنتی در مراکز تولید و توزیع شهرستان رشت در بهار سال ۱۳۸۸،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی باکتری شناختی بستنی های سنتی در مراکز تولید و توزیع شهرستان رشت در بهار سال ۱۳۸۸ :
تعداد صفحات :۱۷
خلاصه: تولید بستنیهای غیر پاستوریزه تحت عنوان بستنی سنتی در ایران بسیار رایج بوده و مصرف این فرآورده در ماههای گرم سال طرفداران زیادی بویژه در بین کودکان و نوجوانان دارد. به منظور بررسی میزان آلودگی های باکتریایی این فراورده ها در مراکز تولید و توزیع شهرستان رشت، کلیه این واحدها از نظر شاخصهای بهداشتی مورد ارزیابی قرار گرفته و از هر واحد صنفی ۱ تا ۲ نمونه بستنی (بسته به تنوع تولید) نمونهبرداری (جمعاً ۱۲۰ نمونه) شده و جهت انجام آزمایشهای میکروبی، تحت شرایط استاندارد به آزمایشگاه کنترل بهداشتی مواد غذایی شهرستان رشت ارسال گردید. نتایج آزمایشها نشان داد که تعداد ۷۴ نمونه (۳/۳۸ درصد) از بستنیهای آزمایش شده از نظر شمارش باکتریهای هوازی و تعداد ۶۱ نمونه ( ۸/۵۰ درصد) آنها از نظر شمارش کلی فرمها بیش از حد مجاز (استاندارد) بودهاند. همچنین تعداد ۱۲ نمونه (۱۰درصد) از نمونههای بستنی آزمایش شده آلوده به اشرشیا کلی و تعداد ۷ نمونه (۹/۵ درصد) از آنها از نظر آلودگی به استافیلوکوکوس اورئوس مثبت بودهاند. در میان واحدهای صنفی مورد بررسی، تعداد ۲۴ نمونه (۹/۳۶درصد) عدم رعایت بهداشت لوازم کار و تعداد ۲۷ نمونه (۵/۴۱درصد) عدم رعایت بهداشت فردی را نشان دادند. بین وجود آلودگی در بستنیهای سنتی و عدم رعایت معیارهای بهداشت فردی، بهداشت ساختمان و بهداشت لوازم کار در مراکز تولید و توزیع بستنی سنتی ارتباط معنیدار از نظر آماری برقرار گردید. با توجه به نتایج به دست آمده، وضعیت بهداشتی بستنیهای سنتی شهرستان رشت و اماکن تولید و توزیع آنها مناسب ارزیابی نمیگردد لذا رعایت موارد بهداشتی پیشنهاد میشود
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.