مقاله اندازه گیری محتوای فنلی تام و فعالیت آنتی اکسیدانی دانه لاله مردابی شمال ایران
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اندازه گیری محتوای فنلی تام و فعالیت آنتی اکسیدانی دانه لاله مردابی شمال ایران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اندازه گیری محتوای فنلی تام و فعالیت آنتی اکسیدانی دانه لاله مردابی شمال ایران کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری محتوای فنلی تام و فعالیت آنتی اکسیدانی دانه لاله مردابی شمال ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اندازه گیری محتوای فنلی تام و فعالیت آنتی اکسیدانی دانه لاله مردابی شمال ایران :
تعداد صفحات :۸
در مطالعه حاضر خواص آنتی اکسیدانی و محتوای فنلی تام عصاره های دانه لاله مردابی اندازه گیری شد. این عصاره ها در حلال های آب، متانول، آب:متانول(۱:۱)، اتیل استات، استن و کلروفرم تهیه شدند. برای تعیین خواص آنتی اکسیدانی عصاره ها از دو روش شامل فعالیت به دام اندازی رادیکال DPPH و توان آنتی اکسیدانی تام استفاده گردید. همه عصاره ها در هر تست اندازه تاثیر متفاوت و وابسته به غلظت را نشان دادند. عصاره استنی با بالاترین مقدار محتوای فنلی (g GAE 02/0± ۱۲/۲۰ در ۱۰۰ گرم عصاره خشک) در هردو آزمایش خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی از خود نشان داد. LSA با پایین ترین مقدار EC50( 28/4 میکروگرم در میلی لیتر) فعالیت به دام اندازی رادیکال آزاد بالا و در آزمایش اندازهگیری فعالیت آنتی اکسیدانی کل حداکثر فعالیت ( ۲۵% فعالیت اسید اسکوربیک) را نشان داد. براساس این نتایج عصاره استنی دانه لاله مردابی میتواند به عنوان یک منبع غنی از آنتی اکسیدان های طبیعی در نظر گرفته شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.