مقاله بهداشت مواد غذایی و بلایا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهداشت مواد غذایی و بلایا دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهداشت مواد غذایی و بلایا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهداشت مواد غذایی و بلایا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهداشت مواد غذایی و بلایا :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

ماهیت مسائل مربوط به ایمنی غذاها در بلایا به طول مدت آن، وسعت منطقه ای که تحت تاثیر قرار گرفته و وضعیت تغذیهجمعیت قبل از بلایا ارتباط دارد. برخی از بلایا ممکن است سیستم های نقل و انتقالات، ارتباطات و چجریان اجتماعی و اقتصادی را نابسامان کنند. بدین ترتیب هرچند ممکن است ذخایر غذایی وجود داشته باشد، اما مردم احتمالا به آنها دسترسی نحواهند داشت. در شرایط اضطراری هرگونه اختلال در سرویس های حیاتی مانند آب و برق بر روی ایمنی غذاها تاثیر منفی می گذارند.. اگر برق به هر دلیل (زلزله،طوفان، سیل، تندباد و 😉 قطه شده باشد، می توان به طرق زیر عمل کرد:
۱تمام مواد غذایی را که طعم، بو و مزه آنها تغییر نکرده می توان مجددا منجمد کرد.
۲ ذوب جزئی و انجماد مجدد ممکن است کییت بعضی ازمواد غذایی را تعییر دهد، بطور کلی مواد غذاییمنجمد پس از قطع برق تا ۴ ساعت سالم هستند.
۳ گوشت و ماکیان خادم را بدون کاهش چندانی در کیفیت می توان مجددا منجمد نمود.
۴ حتی الامکان از باز کردن در یخچال و فریزر خودداری کرد.
۵ مواد غذایی را در بسته هایکوچک در درون یخچال و فریزر گذاشته شودو از ذوب بی مورد و اضافی مواد غذایی اجتناب گردد و صرفا به مقدار نیاز به یخچال و فریزر خارج شود.
کلید سلامتی غذاهای موجود در یخچال و فریزرهاچگونگی سرمای آنها است. اغلب بیماری های ناشی از غذا از طریق رشد سریع باکتریها در درجه حرارت بالای ۴۰ درجه فارنهایت پیش می آید. در شرایط عادی اما غیر بهداشتی همواره احتمال آلودگی مواد غذایی خام، پخته و آب وجود دارد، اما بهنگام وقوع بلایا، خطر آلودگی بیشتر است. می توان بر روی کاربرد قوانین طلائی تغییر یافته برای افزایش ایمنی غذاها در بلایا که بوسیله سازمان بهداشت جهانی تدوین شده از طریق کارشناسانبهداشت و سایر مسئولین تاکید داشت، رئوس این قوانین عبارتند از :
۱ پخت غذاهای خام بطور کاملا دقیق
۲ مصرف غذاهای پخته شده بلافاصله بعد از تهیه
۳ تهیه کردن غذاها فقط برای یک وعده
۴ پرهیز از تماس و برخورد غذاهای خام و پخته
۵ انتخاب غذاهای فرایند شده سالم
۶ شستشوی مکرر دستها
۷ استفاده از آب سالم
۸ دقت در تمیزنگهداشتن تمام غذاهای تهیه شده در سطح خانگی
۹ رعایت احتیاط در مورد خرید غذاهائی خارج از منزل
۱۰ تغذیه نوزادان و شیرخواران با شیر مادر
زمانیکه بالاجبار برای یک دوره کوتاه برنامه تغذیه گروهی بر اساس توزیع غذاهای پخته شده برای جمعیت آسیب دیده ضرورت دارد. باید برای به حداقل رساندن خطر مسمومیت های غذایی و اپیدمی های مربوط به عفونت های ناشی از غذا به عملکرد های دستکاری غذا نظارت شده و دقیقااز قوانین مربوط به ایمنی غذاها پیروی شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.