مقاله اثرات جیرههای گیاهی بر میزان بار باکتریایی و ترکیب جمعیت میکروبی روده فیل ماهی (Huso huso)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثرات جیرههای گیاهی بر میزان بار باکتریایی و ترکیب جمعیت میکروبی روده فیل ماهی (Huso huso) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثرات جیرههای گیاهی بر میزان بار باکتریایی و ترکیب جمعیت میکروبی روده فیل ماهی (Huso huso)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات جیرههای گیاهی بر میزان بار باکتریایی و ترکیب جمعیت میکروبی روده فیل ماهی (Huso huso)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثرات جیرههای گیاهی بر میزان بار باکتریایی و ترکیب جمعیت میکروبی روده فیل ماهی (Huso huso) :

تعداد صفحات :۱۶

زمینه مطالعه: در سال‌های اخیر، یافتن جایگزین مناسب بجای پودر ماهی جهت تأمین نیازهای صنعت تولید خوراک آبزیان در تحقیقات مد نظر گرفته شده است. هدف: هدف از مطالعه حاضر بررسی اثرات جایگزینی پودر و روغن ماهی با منابع گیاهی بر تعداد و ترکیب جمعیت باکتریایی محتویات و موکوس روده فیل ماهی می‌باشد. روش کار: برای این منظور فیل ماهیان با میانگین وزنی g‌۵±133 در ۱۸ مخزن پرورشی (۳۰۰l) با تراکم ۳۰ قطعه در هر مخزن و به مدت ۶۰ روز با جیره‌های آزمایشی تغذیه شدند. منبع پروتئین و روغن در جیره گروه شاهد شامل پودر و روغن ماهی بود و جیره‌های آزمایشی به ترتیب از صفر، ۴۰، ۶۰، ۸۰ و ۱۰۰ پروتئین‌های گیاهی (گلوتن گندم، گلوتن ذرت و کنجاله سویا) و ۲۰% روغن‌های گیاهی (کلزا، آفتابگردان، بذرکتان و روغن گلرنگ) تشکیل گردیدند. نتایج: جایگزینی پودر ماهی تا ۸۰% به همراه جایگزینی ۸۰% روغن ماهی با منابع گیاهی اختلاف معنی‌داری در شاخص وزن نهایی ماهیان(g 17±235) پس از ۶۰ روز تغذیه با جیره‌های آزمایشی در مقایسه با گروه شاهد نداشت(۰۵/۰<p). جایگزینی ۸۰% روغن ماهی و ۱۰۰% پودر ماهی با منابع گیاهی باعث کاهش معنی‌دار وزن نهایی ماهیان شد (۰۵/۰>p). جایگزینی ۸۰% روغن ماهی با روغن‌های گیاهی سبب کاهش معنی‌دار بار باکتریایی محتویات روده ماهیان و افزایش معنی‌دار درصد باکتری‌های جنس انتروباکتریاسه شد ولی در بار باکتریایی موکوس روده آنها در تیمارهای آزمایشی و شاهد تفاوت معنی‌داری مشاهده نگردید. جایگزینی ۶۰، ۸۰ و ۱۰۰% پودر ماهی به همراه ۸۰% روغن ماهی با منابع گیاهی باعث کاهش معنی‌دار بار باکتریایی محتویات و موکوس روده ماهیان در مقایسه با گروه شاهد گردید (۰۵/۰>p) و نیز این جایگزینی سبب تغییر ترکیب باکتریایی روده گردید. نتیجه گیری نهایی: استفاده از منابع پروتئین گیاهی باعث کاهش بار باکتریایی محتویات و موکوس روده فیل ماهیان جوان و تغییر ترکیب فلور باکتریایی آن می‌شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.