مقاله اثر سیستم‌های تربیت و سطوح هرس بر عملکرد و کیفیت کیوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر سیستم‌های تربیت و سطوح هرس بر عملکرد و کیفیت کیوی دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر سیستم‌های تربیت و سطوح هرس بر عملکرد و کیفیت کیوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر سیستم‌های تربیت و سطوح هرس بر عملکرد و کیفیت کیوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر سیستم‌های تربیت و سطوح هرس بر عملکرد و کیفیت کیوی :

تعداد صفحات :۱۸

باردهی مداوم و تولید میوه‌های باکیفیت در کیوی، مستلزم تربیت صحیح اولیه و هرس سالیان منظم است. این پژوهش به‌منظور بررسی تأثیر سه نوع سیستم تربیت شامل تی‌بار (T-bar) به‌منزل سیستم تربیت رایج، تی- وای تغییریافته (MTY) و وای شکل (Y)، و دو سطح شدت هرس (۶۰ و ۸۰ جوانه به‌ازای هر درخت) بر عملکرد و کیفیت میو کیوی رقم هایوارد انجام شد. آزمایش به‌صورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۹۱ انجام گرفت. نتایج نشان داد که بیشترین میزان عملکرد هر تاک در تیمار Y80 و بیشترین میزان سفتی بافت میوه، TSS و TSS/TA در تیمار Y60 مشاهده شد. کمترین درصد ماد خشک میوه مربوط به تیمار MTY60 و ویتامین c میوه به‌ترتیب در تیمارهای Y60، Y80 و MTY60 بیشترین میزان بود. بیشترین میزان فنل‌ کل در تیمارهای Y60 و MTY60 و بیشترین کلروفیل‌ کل و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی عصار میوه‌ها در تیمار Y60 مشاهده شد. بر‌اساس نتایج این پژوهش، سیستم تربیت Y و سطح هرس ۶۰ جوانه‌ای به‌ازای هر تاک، به‌ترتیب سبب افزایش عملکرد و کیفیت میو کیوی شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.