مقاله سینتیک تشکیل کاربید کروم بر روی فولاد ۱۰۲۰، با استفاده از تکنولوژی نفوذ فعال حرارتی (TRD) «یادداشت پژوهشی»


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله سینتیک تشکیل کاربید کروم بر روی فولاد ۱۰۲۰، با استفاده از تکنولوژی نفوذ فعال حرارتی (TRD) «یادداشت پژوهشی» دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله سینتیک تشکیل کاربید کروم بر روی فولاد ۱۰۲۰، با استفاده از تکنولوژی نفوذ فعال حرارتی (TRD) «یادداشت پژوهشی»  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله سینتیک تشکیل کاربید کروم بر روی فولاد ۱۰۲۰، با استفاده از تکنولوژی نفوذ فعال حرارتی (TRD) «یادداشت پژوهشی»،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله سینتیک تشکیل کاربید کروم بر روی فولاد ۱۰۲۰، با استفاده از تکنولوژی نفوذ فعال حرارتی (TRD) «یادداشت پژوهشی» :

مقاله سینتیک تشکیل کاربید کروم بر روی فولاد ۱۰۲۰، با استفاده از تکنولوژی نفوذ فعال حرارتی (TRD) «یادداشت پژوهشی» که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۷ در دانشکده فنی دانشگاه تبریز از صفحه ۸۷ تا ۹۲ منتشر شده است.
نام: سینتیک تشکیل کاربید کروم بر روی فولاد ۱۰۲۰، با استفاده از تکنولوژی نفوذ فعال حرارتی (TRD) «یادداشت پژوهشی»
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تکنولوژی نفوذ فعال حرارتی
مقاله حمام نمک بوراکس
مقاله پوشش کاربید کروم
مقاله سینتیک
مقاله انرژی اکتیواسیون

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یکی از روش های مقاوم سازی سطح فلزات و آلیاژها در مقابل سایش و خوردگی و همچنین افزایش سختی سطح آنها، استفاده از تکنولوژی نفوذ فعال حرارتی (TRD) و ایجاد یک لایه سخت، متراکم و سرامیکی کاربید (و یا نیترید) عناصری از جمله کروم، بر روی سطح آنها می باشد. در تحقیق حاضر، سینتیک تشیکل کاربید کروم بر روی فولاد ۱۰۲۰ با استفاده از روش حمام نمک مذاب در دماهای ۹۵۰، ۱۰۰۰ و ۱۰۵۰°C به مدت ۳ تا ۹ ساعت مورد مطالعه قرار گرفته است. با استفاده از آنالیز فازی توسط دستگاه XRD، حضور فاز (Cr,Fe)۷C۳ بر روی سطح فولاد مشخص گردید. نتایج به دست آمده از مشاهدات سطح مقطع نمونه ها، با استفاده از میکروسکوپ های نوری و الکترونی روبشی (SEM)، نشان داد که یک لایه کاربید کروم کاملا فشرده و یکنواخت بر روی سطح فولاد تشکیل شده است. میکروسختی سطح فولاد پوشش داده شده برابر با ۱۳۵۰ ویکرز می باشد. بررسی سینتیکی لایه کاربیدی نشان می دهد که اولا یک رابطه سهمی شکل بین ضخامت لایه کاربیدی و زمان غوطه وری نمونه ها در حمام نمک مذاب وجود دارد، و ثانیا انرژی فعال سازی لازم برای این فرآیند ۲۲۵۶kJ/mol است. به علاوه برای پیش بینی ضخامت لایه کاربیدی از طریق پارامترهای فرآیند، نمودارهای هم- ضخامت پیشنهاد می گردد. همچنین تلاش شده است تا امکان استفاده از یک سری مدل های ریاضی نیز مورد بررسی قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.