بررسی شیوع اختلال بلع (دیسفاژی) در بیماران بستری شده بیمارستان های آموزشی شهر اهواز در شش ماهه اول سال ۱۳۸۹


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع اختلال بلع (دیسفاژی) در بیماران بستری شده بیمارستان های آموزشی شهر اهواز در شش ماهه اول سال ۱۳۸۹ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع اختلال بلع (دیسفاژی) در بیماران بستری شده بیمارستان های آموزشی شهر اهواز در شش ماهه اول سال ۱۳۸۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع اختلال بلع (دیسفاژی) در بیماران بستری شده بیمارستان های آموزشی شهر اهواز در شش ماهه اول سال ۱۳۸۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع اختلال بلع (دیسفاژی) در بیماران بستری شده بیمارستان های آموزشی شهر اهواز در شش ماهه اول سال ۱۳۸۹ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی پزشکی جندی شاپور

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: اختلال بلع، اختلال در حرکت لقمه غذا از دهان به معده به علت آسیب های عصبی حرکتی در مراحل بلع است. گفتار درمانگر در تیم درمانی اختلال بلع به ارزیابی و درمان توانبخشی می پردازد، لذا اطلاعات پایه ای درباره شیوع و علل آن می تواند در برنامه های درمانی موثر باشد. هدف از این تحقیق شیوع سنجی این اختلال در بین بیماران بستری شده است.روش بررسی: در این پژوهش توصیفی گذشته نگر، به صورت تصادفی ۱۸۶۰ پرونده از بیماران بستری شده در بیمارستان های آموزشی اهواز بررسی شد. اطلاعات بر اساس وجود یا عدم وجود اختلال بلع، علل، شیوع سنی و جنسی، اختلالات گفتاری همراه و شیوع در بخش های بیمارستانی از پرونده ها استخراج و به چک لیست NDPCS منتقل و جهت آنالیز به برنامه SPSS وارد شد.یافته ها: ۴.۲ درصد کل بیماران دارای اختلال بلع (مردان ۴ درصد و زنان ۴.۵ درصد) بودند. بین میانگین شیوع اختلال بلع در دو جنس اختلاف معنادار دیده نشد (P>0.05). بالاترین علل اختلال بلع مربوط به بیماری های نورولوژیک و بیشترین شیوع سنی آن مربوط به ۱۰-۰ سال است. بخش نورولوژی و داخلی به ترتیب بیشترین و کمترین میزان اختلال بلع را دارند.نتیجه گیری: گفتار درمانگران ضمن توجه به عوامل سنی، علل شایع و بخش های بیمارستانی باید مداخلات درمانی به موقع را برای اختلال بلع بیماران انجام دهند.

کلید واژه: اختلال بلع، بیمارستان آموزشی، گفتاردرمانی، شیوع

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.