مقاله تاثیر آموزش بر رفتار تغذیه ای زنان باردار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر آموزش بر رفتار تغذیه ای زنان باردار دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر آموزش بر رفتار تغذیه ای زنان باردار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر آموزش بر رفتار تغذیه ای زنان باردار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر آموزش بر رفتار تغذیه ای زنان باردار :

مقاله تاثیر آموزش بر رفتار تغذیه ای زنان باردار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۸ در حیات از صفحه ۳۵ تا ۴۲ منتشر شده است.
نام: تاثیر آموزش بر رفتار تغذیه ای زنان باردار
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مراقبت های بارداری
مقاله کلاس آمادگی دوران بارداری
مقاله آموزش تغذیه
مقاله مام

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: تغذیه مادر با موفقیت او در بارداری و زایمان و مراقبت از سلامت، رشد و پرورش جنین رابطه دارد. بنابراین آموزش جهت تنظیم یک برنامه غذایی متناسب در این دوران ضروری می باشد. یکی از وظایف مهم ماماها ارایه مراقبت و آموزش برای مادران باردار است. هدف از مطالعه حاضر تعیین میزان تاثیر آموزش تغذیه بر رفتار تغذیه ای زنان باردار است.
روش بررسی: این پژوهش یک مطالعه مداخله ای و نیمه تجربی است. ۲۷۲ زن باردار شکم اول مراجعه کننده به ۸ مرکز بهداشتی درمانی شهر سمنان در سال ۱۳۸۷ به روش نمونه گیری طبقه ای – خوشه ای انتخاب شدند و در دو گروه آزمون و شاهد قرار گرفتند. برای گروه آزمون کلاس آموزش تغذیه دوران بارداری طی ۲ جلسه ۹۰ دقیقه ای و با فاصله یک هفته برگزار گردید. جمع آوری اطلاعات از طریق پرسشنامه در دو مرحله پس آزمون و پیش آزمون (به فاصله ۶ هفته) انجام گرفت. جهت تجزیه و تحلیل از آمار توصیفی و تحلیلی در نرم افزار SPSS استفاده شد.
یافته ها: داده ها حاکی از یکسان بودن دو گروه از لحاظ سن، سن حاملگی، تحصیلات، تعداد حاملگی، شاخص توده بدنی، مدت ازدواج، سن همسر، تحصیلات همسر و شغل همسر بود. نتایج نشان داد قبل از مداخله بین رفتار تغذیه ای در دو گروه آزمون و شاهد تفاوت معناداری وجود نداشته است (p=0.395). اما پس از مداخله تفاوت معناداری بین رفتار تغذیه ای بین دو گروه مشاهده شد (p<0.001).
نتیجه گیری: نتایج پژوهش مبین تاثیر مثبت آموزش تغذیه بر رفتارهای تغذیه ای دوران بارداری است. بنابراین توصیه می شود ماماها مباحث تغذیه ای مادران باردار را در کلاس های آموزشی دوران بارداری به ترتیبی که در این تحقیق انجام شده است، به اجرا در آورند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.