تحلیلی بر وضعیت فناوری اطلاعات و ارتباطات و نقش آن در مدیریت و برنامه ریزی شهری (مطالعه موردی: شهر نجف آباد)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
15 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیلی بر وضعیت فناوری اطلاعات و ارتباطات و نقش آن در مدیریت و برنامه ریزی شهری (مطالعه موردی: شهر نجف آباد) دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیلی بر وضعیت فناوری اطلاعات و ارتباطات و نقش آن در مدیریت و برنامه ریزی شهری (مطالعه موردی: شهر نجف آباد)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیلی بر وضعیت فناوری اطلاعات و ارتباطات و نقش آن در مدیریت و برنامه ریزی شهری (مطالعه موردی: شهر نجف آباد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیلی بر وضعیت فناوری اطلاعات و ارتباطات و نقش آن در مدیریت و برنامه ریزی شهری (مطالعه موردی: شهر نجف آباد) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : جغرافیا و برنامه ریزی

تعداد صفحات :۲۸

مقاله حاضر با هدف تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات و ارتباطات و نقش آن در مدیریت و برنامه ریزی شهری است. که بر اساس یافته ها و نتایج یک بررسی میدانی از شهر نجف آباد در بین سازمان ها و شهروندان تهیه شده است. روش جمع آوری اطلاعات برمبنای کتابخانه ای، اسنادی و نیز میدانی (پرسشنامه ای) بوده و جهت تجزیه و تحلیل داده ها از نرم افزار SPSS استفاده شده و در نهایت نتایج زیر به دست آمده است. – میزان استفاده افراد از امکانات ICT جهت انجام امور رایج شهری پایین است. – مراکز، امکانات و پایگاه های اینترنتی خدمات رسان ICT در سطح شهر نجف آباد در ارایه خدمات الکترونیکی به شهروندان تا حدودی رضایت بخش بوده است. – در مورد شاخص های شهروند الکترونیک و میزان پذیرش آن، افراد آمادگی بیشتری برای استفاده از این فناوری را دارند. – و نهایتا این که دسترسی به فناوری اطلاعات و ارتباطات هر چند در بین مدیران بالاست ولی شهروندان اکثر کارهای خود را از طریق مراجعه حضوری انجام می دهند. مطالعه صورت گرفته نشان می دهد که به دلیل ضعف های ساختاری و عدم تخصص در استفاده از این فناوری، مدیران تمایل بیشتری به انجام دادن کارها به روش سنتی دارند که نیازمند آموزش در این زمینه است. همچنین در خاتمه پیشنهاداتی برای توسعه این فناوری در جوامع شهری ارایه شده است.

کلید واژه: فناوری اطلاعات و ارتباطات، برنامه ریزی شهری، مدیریت شهری، جامعه اطلاعاتی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.