مقایسه سطح سرمی لپتین افراد چاق دیابتی با افراد چاق غیر دیابتی و ارتباط آن با شاخص های تن سنجی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
18 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه سطح سرمی لپتین افراد چاق دیابتی با افراد چاق غیر دیابتی و ارتباط آن با شاخص های تن سنجی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه سطح سرمی لپتین افراد چاق دیابتی با افراد چاق غیر دیابتی و ارتباط آن با شاخص های تن سنجی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه سطح سرمی لپتین افراد چاق دیابتی با افراد چاق غیر دیابتی و ارتباط آن با شاخص های تن سنجی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه سطح سرمی لپتین افراد چاق دیابتی با افراد چاق غیر دیابتی و ارتباط آن با شاخص های تن سنجی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: لپتین، محصول ژن ob است و نقش مهمی در بیماری زایی چاقی و دیابت نوع ۲ دارد. هدف از این مطالعه مقایسه سطح سرمی لپتین در افراد چاق مبتلا به دیابت نوع ۲ و افراد چاق غیر دیابتی و ارتباط آن با شاخص های تن سنجی بود. مواد و روش ها: این مطالعه مقطعی روی ۳۵ فرد چاق مبتلا به دیابت نوع ۲ و ۳۵ فرد چاق غیر دیابتی انجام شد. پروفایل لیپید با روش آنزیمی اندازه گیری شد. از کیت NycoCard برای اندازه گیری هموگلوبین گلیکوزیله (HbA1c) استفاده شد. سطح سرمی لپتین، انسولین و گلوکز به ترتبب با روش های ایمونواسی آنزیمی و گلوکز اکسیداز اندازه گیری شدند. شاخص مقاومت به انسولین با استفاده از روش HOMA محاسبه شد. یافته ها: سطح سرمی گلوکز ناشتا، تری گلیسرید، فشارخون دیاستولی، درصد هموگلوبین گلیکوزیله و شاخص مقاومت به انسولین (HOMA-IR) در افراد دیابتی به طور کاملا معنی داری بیشتر از افراد غیر دیابتی بود. سطح سرمی لپتین در گروه دیابتی به طور کاملا معنی داری کمتر از گروه غیر دیابتی بود (۲۱.۵۱±۱۶.۶ ng/mL در مقابل ۳۰±۱۴.۶ ng/mL). غلظت لپتین در گروه دیابتی (۳۱.۸۵±۱۷.۹۶ ng/mL در مقابل ۱۲.۸۰±۹.۰۲ ng/mL).و گروه غیر دیابتی (۳۶.۱۱±۱۰.۹۹ ng/mL در مقابل ۲۳.۵۵±۱۵.۷۲ ng/mL). در زنان بیشتر از مردان بود. همبستگی مستقیم و معنی داری بین سطح سرمی لپتین با اندازه دور لگن (r=0.450؛ p=0.04) در گروه دیابتی و (r=0.0.59 و p=0.00)در گروه غیر دیابتی) و لپتین با BMI (r=0.66 و p=0.00) در گروه دیابتی و (r=0.49 و p=0.003) درگروه غیر دیابتی، مشاهده شد. نتیجه گیری: از آن جا که میانگین سطح سرمی لپتین در افراد چاق دیابتی کمتر از افراد غیر دیابتی بود، مطالعه های بیشتری برای روشن شدن ساز و کارهای کاهش سطح لپتین سرم در افراد دیابتی چاق پیشنهاد می شود.

کلید واژه: دیابت نوع ۲، چاقی، لپتین، نمایه توده بدن (BMI)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.