اثر برنامه ‌ریزی آبیاری بر عملکرد و کارآیی مصرف آب گندم در گلپایگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
14 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر برنامه ‌ریزی آبیاری بر عملکرد و کارآیی مصرف آب گندم در گلپایگان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر برنامه ‌ریزی آبیاری بر عملکرد و کارآیی مصرف آب گندم در گلپایگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر برنامه ‌ریزی آبیاری بر عملکرد و کارآیی مصرف آب گندم در گلپایگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر برنامه ‌ریزی آبیاری بر عملکرد و کارآیی مصرف آب گندم در گلپایگان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم خاک و آب

تعداد صفحات :۱۴

در دو سال زراعی ۷۸-۱۳۷۶ اثر چهار برنامه آبیاری بر عملکرد دانه، کاه، وزن هزار دانه، درصد پروتئین دانه و کارآیی مصرف آب گندم رقم مهدوی در گلپایگان بصورت طرح بلوکهای کامل تصادفی بررسی شد. تیمارهای آبی شامل چهار دور آبیاری پس ازT1=50وT2=75وT3=100 و ۱۲۵=T4 میلی‌متر تبخیر تجمعی از تشت کلاسA در چهار تکرار بود. عمق آب به نحوی محاسبه گردید که رطوبت خاک در عمق توسعه ریشه به حد ظرفیت زراعی مزرعه برسد. کود اوره به میزان ۳۵۰ کیلوگرم در سال اول و ۲۵۰ کیلوگرم در سال دوم و کودهای سوپرفسفات تریپل و سولفات پتاسیم هر کدام ۱۰۰ کیلوگرم در هکتار در هر سال بر اساس آزمون خاک و توصیه بخش تحقیقات شیمی، حاصلخیزی خاک و تغذیه گیاهی مصرف شد. نتایج نشان داد که اثر سال بر وزن دانه، کاه، کارآیی مصرف آب در تولید کاه و درصد پروتئین در سطح یک درصد معنی‌دار بود. بیشترین مقدار دانه و کاه در سال اول به ترتیب برابر ۷۵۲۵ و ۱۳۸۰۰ کیلوگرم در هکتار و همچنین بیشترین میزان کارآیی مصرف آب آبیاری بر اساس تولید دانه و کاه در سال اول به ترتیب برابر ۱۹/۱ و ۱۷/۲ کیلوگرم در متر مکعب بدست آمد. پروتئین دانه در سال دوم در سطح معنی‌داری بیش از سال اول بود. اثر تیمارهای آبیاری نیز بر میانگین عملکرد دانه، کاه، درصد پروتئین و کارآیی مصرف آب بر اساس تولید دانه در سطح پنج درصد و تولید کاه در سطح یک درصد معنی دار بود. عملکرد دانه و کاه با تغییر دور آبیاری در تیمارهای T1، T3 و T4 نسبت به تیمار دوم کاهش یافت، که این کاهش در تیمارهای T3 و T4 معنی‌دار بود. درصد پروتئین دانه در تیمار T1 بیشترین مقدار و تفاوت آن فقط با تیمار T3 معنی‌دار بود. کارآیی مصرف آب با طولانی شدن دور آبیاری تیمارها نسبت به تیمار T1 افزایش معنی‌داری یافت. کمترین میزان کارآیی مصرف آب از تیمار T1 برابر ۹۹/۰ و بیشترین آن از تیمار T4 برابر ۲۴/۱ کیلوگرم دانه به ازای هر متر مکعب آب آبیاری بدست آمد. در شرایط آزمایش، آبیاری پس از ۷۵ میلی‌متر تبخیر با مصرف حدود ۶۴۲۰ متر مکعب آب در هکتار در ۹ نوبت آبیاری شامل خاک آب و پی‌آب با تولید ۷۸۲۵ کیلوگرم دانه و ۱۳۶۲۵ کیلوگرم کاه در هکتار مناسب‌ترین تیمار بود. در این تیمار کارآیی مصرف آب بدون احتساب بارندگی بر اساس تولید دانه برابر ۲۲/۱ و برای تولید کاه برابر ۱۱/۲ کیلوگرم به ازای هر مترمکعب آب آبیاری بود.

کلید واژه: تشت تبخیر کلاس A، کارآیی مصرف آب (WUE)، برنامه‌ریزی آبیاری، گندم، پروتئین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.