مقاله مطالعه تاثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه بجای پودر ماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه تاثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه بجای پودر ماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه تاثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه بجای پودر ماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تاثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه بجای پودر ماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه تاثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه بجای پودر ماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان :

مقاله مطالعه تاثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه بجای پودر ماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۶ در پژوهش های بالینی دام های بزرگ (دامپزشکی) از صفحه ۵۹ تا ۶۶ منتشر شده است.
نام: مطالعه تاثیر سطوح مختلف کنجاله پنبه دانه بجای پودر ماهی در تغذیه ماهی قزل آلای رنگین کمان
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ماهی قزل آلای رنگین کمان
مقاله کنجاله پنبه دانه
مقاله پودرماهی
مقاله گوسیپول
مقاله فروسولفات

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
جهت بررسی اثر جایگزینی جزیی کنجاله پنبه دانه به جای پودر ماهی بر عملکرد ماهی قزل آلای رنگین کمان ((Oncorhynchas mykiss، همچنین بررسی اثر فروسولفات در خنثی کردن سمیت گوسیپول موجود در کنجاله پنبه دانه، ۷ سطح جایگزینی (۰، ۱۰، ۲۰، ۲۵، ۳۰، ۳۵ و۴۰ درصد) کنجاله پنبه دانه دارای فروسولفات و بدون فروسولفات در نظر گرفته شد و در قالب طرح پایه کاملا تصادفی به صورت آزمایش فاکتوریل ۷×۲ مورد مقایسه قرار گرفتند. به این منظور ۸۴۰ ماهی قزل آلای رنگین کمان انتخاب و در ۴۲ قفس به طور مساوی تقسیم شدند و پس از دو هفته سازگاری، به مدت ۱۰ هفته مورد آزمایش قرار گرفتند. وزن بدن و شاخص وضعیت هر۲ هفته یکبار و هزینه غذا به ازا تولید هر کیلوگرم ماهی، بازده مصرف پروتئین ومصرف ظاهری پروتئین خالص در پایان مورداندزه گیری و مقایسه قرار گرفتند. در جریان آزمایش تلفاتی ناشی از تیمارهای آزمایشی مشاهده نگردید.بررسی صفات مورد اندازه گیری نشان داد که،نتایج حاصل ازجایگزینی کنجاله پنبه دانه به جای پودر ماهی در بعضی از سطوح (بویژه۲۰درصد) با نتایج حاصل از جیره شاهد (فاقد کنجاله پنبه دانه) اختلاف معنی داری ندارد (P>0.05)، این سطح از جایگزینی همچنین پس از جیره شاهد بهترین عملکرد را داشت،که احتمالا بعلت تعادل مناسب در اسید آمینه های ضروری جیره، بوده است.به طور کلی افزودن فروسولفات به کنجاله پنبه دانه بهبود معنی داری در عملکرد جیره ها ایجاد نکرد و نتایج نشان دهنده سطح پایین گوسیپول در کنجاله پنبه دانه به کار گرفته شده بود. البته به نظر می رسد که استفاده از فروسولفات در سطوح بالای کنجاله پنبه دانه، اثر مهار کننده مطلوبی بر گوسیپول موجود در آن داشته است، با این حال سطوح بالای کنجاله پنبه دانه (بویژه سطح ۴۰درصد)، نسبت به جیره شاهد، در اکثر صفات مورد اندازه گیری کاهش معنی داری ایجاد کرد. بر اساس معیار هزینه غذا به ازای تولید هر کلیوگرم ماهی و در شرایط قیمتهای زمان این آزمایش اقتصادی ترین جیره به کار گرفته شده در این تحقیق، جیره حاوی سطح جایگزینی ۲۰ درصد کنجاله پنبه دانه بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.