مقاله بررسی مقایسه ای گیر دو طرح متفاوت پروتزهای باندشونده با رزین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی مقایسه ای گیر دو طرح متفاوت پروتزهای باندشونده با رزین دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی مقایسه ای گیر دو طرح متفاوت پروتزهای باندشونده با رزین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی مقایسه ای گیر دو طرح متفاوت پروتزهای باندشونده با رزین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی مقایسه ای گیر دو طرح متفاوت پروتزهای باندشونده با رزین :

مقاله بررسی مقایسه ای گیر دو طرح متفاوت پروتزهای باندشونده با رزین که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در زمستان ۱۳۸۹ در مجله دندانپزشکی (جامعه اسلامی دندانپزشکان ایران) از صفحه ۲۳۳ تا ۲۳۹ منتشر شده است.
نام: بررسی مقایسه ای گیر دو طرح متفاوت پروتزهای باندشونده با رزین
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گیر پروتزهای دندانی
مقاله دندان مصنوعی ثابت باند شونده با رزین
مقاله سمان رزینی
مقاله تراش دندان
مقاله پروتزهای دندانی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: طراحی از عوامل موثر در گیر پروتز است. در مورد بریج های باند شونده با رزین نیز با توجه به خاصیت محافظه کارانه و محدودیتهای ناشی از آن، این امراهمیت ویژه می یابد. با توجه به امکان طراحیهای مختلف در مورد بریج های باند شونده با رزین، هدف این مطالعه مقایسه میزان گیر این پروتز با دو طراحی متفاوت می باشد.
روش بررسی: در این مطالعه تجربی، آزمایشگاهی از ۲۲ بریج باند شونده با رزین که بر دندانهای پره مولر و مولر دوم هم اندازه، یکسان و فاقد پوسیدگی استفاده شد. گروه اول با طراحی متداول شامل ایجاد سطوح گیردهنده در سطح لینگوال دندانها همراه با رست اکلوزال و دو شیار عمودی در سطوح پروگزیمال هر دندان بود. گروه دوم با تراشی دیگر فقط شامل حفره های Cl II در ناحیه مجاور بی دندانی با یک بول ممتد در لبه ها بود. پس از ساختن فریم فلزی، نمونه ها با سیمان رزینی Panavia F سیمان گردید. نمونه ها تحت نیروی جداکننده قرار گرفتند و نیروی لازم برای هر بریج ثبت گردید. نتایج حاصله در دو گروه با آزمون t در نرم افزار SPSS ویرایش ۱۱۵ مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت. در آزمونهای انجام شده ضریب اطمینان ۹۵% مد نظر بوده است.
یافته ها: میانگین گیـر در گـروه بریج با طراحی متداول ۳۹۵۲۳±۸۶۲ گیلـوگـرم نیـرو و در گـروه بریج با طراحـی تغییر یـافتـه ۲۵۷۱۴±۴۱۰ کیلوگرم نیرو بود و آزمون آماری t نشان داد که بین میانگین نیروی گیر دو گروه تفاوت معنی داری وجود دارد (P<0.001).
نتیجه گیری: نتایج نشان می دهد که گیر پروتز با طراحی متداول بیش از گیر پروتزهای ساخته شده با طراحی تغییریافته است که تنها نگهدارنده های داخل تاجی Cl II داشته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.