بررسی اثر عصاره برگ توت سفید بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر عصاره برگ توت سفید بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر عصاره برگ توت سفید بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر عصاره برگ توت سفید بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر عصاره برگ توت سفید بر خواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست :

تعداد صفحات :۲۱

چکیده مقاله:

توت سفید (Moruse alba) از خانواده Moracea و جنس Moruse می باشد عصاره برگ توت سفید حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی از جمله انواع فلاوونوئیدها می باشد. هدف از این تحقیق بررسی اثر عصاره برگ توت سفید برخواص فیزیکوشیمیایی و میکروبی ماست می باشد. پس از تهیه، خشک و آسیاب کردن برگ توت سفید به وسیله رتاری عصاره آبی استخراج شد. سپس عصاره تهیه شده به شیر آماده شده جهت تهیه ماست در سطح های ۰/۰۵، ۰/۱ و ۰/۱۵ درصد پس از استارتر زنی اضافه و بسته بندی شد و ماست تولید شده در مدت ۲۱ روز در فاصله زمانی مشخص شده مورد ارزیابی فیزیکوشیمیایی و میکروبی قرار گرفت. نتایج نشان داد افزودن عصاره برگ توت سفید روی خواص فیزیکی و شیمیایی تاثیر گذار بوده و سبب افزایش ماندگاری ماست گردیده نتایج حاصل از آزمایش های فیزیکی و شیمیایی تیمار سوم یعنی افزودن ۰/۰۱۵ عصاره برگ توت سفید مطلوب ترین بازده را از نظر pH، اسیدیته، WHC، سینرزیس و چربی داشت همچنین از لحاظ آزمایش های میکروبی تاثیر عصاره بر رشد کلی فرم، کپک مخمر و استافیلوکوکوس اورئوس منفی بود که علت آن را خاصیت ضد میکروبی و ضد قارچی عصاره می توان نسبت داد. افزودن عصاره برگ توت سفید به ماست سبب کنترل اسیدیته و pH ماست گردیده و به تعبیری ایجاد طعم ترش در ماست را به تعویق می اندازد و ازاین طریق سبب افزایش زمان ماندگاری ماست می گردد همچنین افزودن عصاره برگ توت سفید به ماست آب اندازی را کاهش و ظرفیت نگهداری را افزایش می دهد. بنابراین از این عصاره می توان برای افزایش عمر ماندگاری ماست و سایر محصولات غذایی بهره برد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.