تحلیل نوسانات زمانی – مکانی بارش با شاخص های مقادیر و تعداد روزهای بارانی در خراسان رضوی (طی دوره ۲۰۰۶-۱۹۷۷)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحلیل نوسانات زمانی – مکانی بارش با شاخص های مقادیر و تعداد روزهای بارانی در خراسان رضوی (طی دوره ۲۰۰۶-۱۹۷۷) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحلیل نوسانات زمانی – مکانی بارش با شاخص های مقادیر و تعداد روزهای بارانی در خراسان رضوی (طی دوره ۲۰۰۶-۱۹۷۷)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحلیل نوسانات زمانی – مکانی بارش با شاخص های مقادیر و تعداد روزهای بارانی در خراسان رضوی (طی دوره ۲۰۰۶-۱۹۷۷)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحلیل نوسانات زمانی – مکانی بارش با شاخص های مقادیر و تعداد روزهای بارانی در خراسان رضوی (طی دوره ۲۰۰۶-۱۹۷۷) :

تعداد صفحات :۱۶

چکیده مقاله:

یکی از ویژگی های اصلی مناطق خشک و نیمه خشک ، کمی بارش همراه با نوسانات زیاد می باشد . تغییرات زمانی و مکانی بارش ازویژگی های اقلیم استان خراسان رضوی می باشد و هرگونه شناخت کمی و کیفی از این نوسانات می تواند ، ضریب اطمینان برنامه ریزانرا به اجرای برنامه های توسعه افزایش دهد . حتی نوسانات بارش می تواند مقدمه ای بر تغییرات آب و هوایی در مقیاس محلی و منطقهای باشد . در این بررسی متغیرهای بارش سالانه و تعداد روزهای بارانی ( سالانه و فصلی ) مورد مطالعه قرار گرفته است . برای این منظوراز داده های بارش سالانه ۱۰ ایستگاه سینوپتیک و از داده های تعداد روزهای بارانی ۷ ایستگاه سینوپتیکی استان خراسان رضوی کهدارای طولانی ترین و کامل ترین دوره آماری اند ( دوره آماری ۱۹۷۷ تا ۲۰۰۶ ) استفاده شده است . هم چنین با استفاده از روش هایآماری و با تکیه بر شاخص های مقادیر بارش سالانه و تعداد روزهای بارانی ( سالانه و فصلی ) ، تغییرات ناشی از نوسانات بارشآشکارسازی گردید ودرنتیجه مشخص شد که شاخص تعداد روزهای بارانی نسبت به مقادیر بارش از اهمیت بیشتری در توزیع زمانی بارشبرخوردار است . به طوری که یک کاهش نسبی در تعداد روزهای بارانی ایستگاه های مورد مطالعه طی سی سال اخیر رخ داده است . درطی دوره آماری بیشترین کاهش تعداد روزهای بارانی سالانه در ایستگاه های نیشابور ، گناباد و قوچان اتفاق افتاده که به ترتیب با ۱۸ روزو ۸ روز ( گناباد و قوچان ) به وقوع پیوسته است . علاوه برآن افزایش تعداد روزهای بارانی در فصل تابستان و کاهش این شاخص درفصول بهار و زمستان از ویژگی های نوسانات زمانی بارشی است که طی سی سال گذشته در سطح منطقه به اثبات رسیده است . همچنین بارش سالانه در محدوده مورد مطالعه طی دوره آماری با روند کاهشی روبرو بوده که این روند نزولی در ایستگاه های نیشابور ،گناباد ، مشهد ، گلمکان ، کاشمر ، تربت جام و سبزوار بیش از ۲۰ میلی متر بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.