تحقیق آنزیم های مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها وروشهای آزمون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
23 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق آنزیم های مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها وروشهای آزمون دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق آنزیم های مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها وروشهای آزمون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق آنزیم های مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها وروشهای آزمون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق آنزیم های مورد مصرف در صنایع غذایی – ویژگیها وروشهای آزمون :

– روشهای آزمون
توجه – در انجام آزمایشها باید از مواد شیمیائی خالص ، همچنین آب مقطر یا آب با خلوص معادل آب مقطر استفاده شود. -۱-۷اندازه گیری فعالیت آنزیمیطبق استانداردهای مربوطه هر یک از آنزیم ها انجام شود. ۵ -۲-۷اندازه گیری فلزات سنگین بر حسب سرب
توجه – در انجام آزمایشها باید از مواد شیمیائی خالص ، همچنین آب مقطر یا آب با خلوص معادل آب مقطر استفاده شود.
-۱-۷اندازه گیری فعالیت آنزیمی
طبق استانداردهای مربوطه هر یک از آنزیم ها انجام شود. ۵
-۲-۷اندازه گیری فلزات سنگین بر حسب سرب
-۱-۲-۷مواد لازم :
-۱-۱-۲-۷محلول ذخیره نیترات سرب
۱۵۹/۸میلی گرم نیترات سرب را در ۱۰۰میلی لیتر آب حاوی یک میلی لیتر اسید نیتریک حل کنید و با آب به حجم ۱۰۰۰میلی لیتر برسانید و مخلوط کنید.این محلول را در ظرف شیشه ای بدون سرب نگهداری کنید.
-۲-۱-۲-۷محلول استاندارد سرب
در روز آزمایش ، ۱۰میلی لیتر از محلول ذخیره را برداشته و با آب رقیق و به حجم ۱۰۰میلی لیتر برسانید.
هر میلی لیتر این محلول شامل ۱۰میکروگرم یون سرب است .
-۳-۱-۲-۷محلول آمونیاک
۴۰۰میلی لیتر آمونیوم هیدروکساید را با آب به حجم ۱۰۰۰میلی لیتر برسانید.
-۴-۱-۲-۷هیدروکلریک اسید ( ۱به ۲)
-۵-۱-۲-۷سولفوریک اسید غلیظ
-۶-۱-۲-۷استیک اسید رقیق = حدودا ًمحلول ۶درصد وزن به حجم :
۶۰میلی لیتر اسید استیک گلاسیال یا ۱۶۶/۶میلی لیتر اسید استیک ۶نرمال ( ۳۶درصد) را با مقدار کافی آب به حجم ۱۰۰۰میلی لیتر برسانید.
-۷-۱-۲-۷هیدروژن سولفید
محلول اشباعی از هیدروژن سولفید با عبور دادن آن در آب سرد تهیه کنید. این محلول را در شیشه رنگی کوچک و تقریبا ًپر شده نگهداری کنید. چنانچه این محلول بوی تند نداشته باشد و یا بر اثر افزودن آن به حجم مساوی از کلرورفریک ۹درصد رسوب زیاد تشکیل ندهد برای استفاده مناسب نمی باشد.
-۸-۱-۲-۷کاغذ لیتموس
-۲-۲-۷دستور کار:
-۱-۲-۲-۷محلول استاندارد -۲میلی لیتر از محلول استاندارد سرب بند (۲-۱-۲-۷) را به یک لوله مقایسه رنگ ۵۰میلی لیتری منتقل کنید و سپس با آب به حجم ۲۵میلی لیتر برسانید و لوله را با علامت (S) مشخص کنید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.