مقاله ارتباط بين تجزيه و تحليل مشخصات بافت و نيروي برش وارنر براتزلر با ويژگي هاي حسي استيک دنده گوشت گاو

 مقاله ارتباط بين تجزيه و تحليل مشخصات بافت و نيروي برش وارنر براتزلر با ويژگي هاي حسي استيک دنده گوشت گاو

… دانلود …

مقاله ارتباط بين تجزيه و تحليل مشخصات بافت و نيروي برش وارنر براتزلر با ويژگي هاي حسي استيک دنده گوشت گاو دارای 7 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط بين تجزيه و تحليل مشخصات بافت و نيروي برش وارنر براتزلر با ويژگي هاي حسي استيک دنده گوشت گاو کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله ارتباط بين تجزيه و تحليل مشخصات بافت و نيروي برش وارنر براتزلر با ويژگي هاي حسي استيک دنده گوشت گاو،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط بين تجزيه و تحليل مشخصات بافت و نيروي برش وارنر براتزلر با ويژگي هاي حسي استيک دنده گوشت گاو :

سال انتشار: 1393
محل انتشار: اولین همایش ملی میان وعده های غذایی
تعداد صفحات: 7
نویسنده(ها):
غلامرضا مصباحی – استادیار بخش علوم و صنایع غذایی ، دانشکده کشاورزی، دانشگاه شیراز، شیراز، ایران
محسن صالحی – کارشناس ادراه نظارت بر مواد غذایی دانشکده علوم پزشکی شیراز
امید زارع – دانشگاه آزاد اسلامی، واحد داریون، گروه زبان انگلیسی، داریون، ایران
مریم کلانتری – دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ورامین-پیشوا، باشگاه پژوهشگران جوان، ورامین، ایران

چکیده:
هدف: تجزیه و تحلیل مشخصات بافت ادواری (TPA) پارامترهای اندازه گیری با استفاده از پروب ستاره شکل با دو سیکل از 80% ضریب نفوذ و نیروی برشی وارنر براتزلر (WBS) مقایسه شد. روش پژوهش: به عنوان پیش بینی تردی و ویژگی های حسی استیک دنده از 52 کمر گوشت گاو، پارامترهای TPA سختی، انسجام و جویدن همبستگی منفی شدند (0/05>P) با پانل آموزش دیده ویژگی های حسی تردی اولیه (r=-0/64، -0/41، -0/62 به ترتیب) میزان بافت همبند (پیوندی) (r=-0/57، -0/27، -0/552 به ترتیب) تردی کل (r=-0/68، -0/39، -0/64 به ترتیب) و طعم (خوش خوراکی) کلی (r=-0/56، -0/37، -0/53 به ترتیب). این خصوصیات حسی نیز همبستگی منفی شد (0/05>P) با WBS ا (r=-0/56، -0/60، -0/49، -0/61 به ترتیب). نتایج و بحث: مراحل تجزیه و تحلیل رگرسیون ایجاد شده برای پیش بنی معادلات که شامل پارامترهای TPA سختی و چسبندگی که 47، 36/51 و 38 محاسبه شدند تغییرات در تردی اولیه، نقدار بافت همبند، حساسیت کلی و طعم کلی بود. پیش بینی معادلات با استفاده از WBS محاسبه شد برای 36، 24،37 و 31 از تغییرات در تردی اولیه ، مقدار بافت همبند، حساسیت کلی و طعم کلی بود. نتیجه گیری کلی: اگرچه TPA توضیح بیشتری دارد از تغییرات در موضوعات حسی مانند تردی از استیک های دنده نسبت به WBS

پژوهشگر گرامی فایل کامل مقاله ارتباط بين تجزيه و تحليل مشخصات بافت و نيروي برش وارنر براتزلر با ويژگي هاي حسي استيک دنده گوشت گاو با تنظیمات کامل و دقیق آماده مطالعه و بررسی شما می باشد شما با دانلود فایل مقاله ارتباط بين تجزيه و تحليل مشخصات بافت و نيروي برش وارنر براتزلر با ويژگي هاي حسي استيک دنده گوشت گاو دیگر نیاز به ویرایش اساسی در داخل فایل را ندارید برای مشاهده بخشی از متن فایل بر روی دکمه “توضیحات بیشتر ” در پایین این متن کلیک کنید.
از حضور شما عزیزان در سایت بسیار خوشحالیم و آرزو داریم محصولات ما رضایت شما را فراهم آورد
اینک شما با جستجوی مقاله ارتباط بين تجزيه و تحليل مشخصات بافت و نيروي برش وارنر براتزلر با ويژگي هاي حسي استيک دنده گوشت گاو وارد صفحه فروش فایل دانلودی مقاله ارتباط بين تجزيه و تحليل مشخصات بافت و نيروي برش وارنر براتزلر با ويژگي هاي حسي استيک دنده گوشت گاو شده اید.
توضیحات کامل و اطلاع از ریز مطالب این فایل با کلیک روی دکمه ی ادامه ی مطلب

مقاله ارتباط بين تجزيه و تحليل مشخصات بافت و نيروي برش وارنر براتزلر با ويژگي هاي حسي استيک دنده گوشت گاو

سلام.به وبسایت ما خوش آمدید.
دوست گرامی سلام.برای مشاهده توضیحات کامل محصول دانلودی مقاله ارتباط بين تجزيه و تحليل مشخصات بافت و نيروي برش وارنر براتزلر با ويژگي هاي حسي استيک دنده گوشت گاو روی دکمه ادامه مطلب کلیک فرمایید

مقاله ارتباط بين تجزيه و تحليل مشخصات بافت و نيروي برش وارنر براتزلر با ويژگي هاي حسي استيک دنده گوشت گاو