مقاله ارتباط بین تجزیه و تحلیل مشخصات بافت و نیروی برش وارنر براتزلر با ویژگی های حسی استیک دنده گوشت گاو


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
16 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارتباط بین تجزیه و تحلیل مشخصات بافت و نیروی برش وارنر براتزلر با ویژگی های حسی استیک دنده گوشت گاو دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارتباط بین تجزیه و تحلیل مشخصات بافت و نیروی برش وارنر براتزلر با ویژگی های حسی استیک دنده گوشت گاو  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارتباط بین تجزیه و تحلیل مشخصات بافت و نیروی برش وارنر براتزلر با ویژگی های حسی استیک دنده گوشت گاو،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارتباط بین تجزیه و تحلیل مشخصات بافت و نیروی برش وارنر براتزلر با ویژگی های حسی استیک دنده گوشت گاو :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
هدف: تجزیه و تحلیل مشخصات بافت ادواری (TPA) پارامترهای اندازه گیری با استفاده از پروب ستاره شکل با دو سیکل از ۸۰% ضریب نفوذ و نیروی برشی وارنر براتزلر (WBS) مقایسه شد. روش پژوهش: به عنوان پیش بینی تردی و ویژگی های حسی استیک دنده از ۵۲ کمر گوشت گاو، پارامترهای TPA سختی، انسجام و جویدن همبستگی منفی شدند (۰/۰۵>P) با پانل آموزش دیده ویژگی های حسی تردی اولیه (r=-0/64، -۰/۴۱، -۰/۶۲ به ترتیب) میزان بافت همبند (پیوندی) (r=-0/57، -۰/۲۷، -۰/۵۵۲ به ترتیب) تردی کل (r=-0/68، -۰/۳۹، -۰/۶۴ به ترتیب) و طعم (خوش خوراکی) کلی (r=-0/56، -۰/۳۷، -۰/۵۳ به ترتیب). این خصوصیات حسی نیز همبستگی منفی شد (۰/۰۵>P) با WBS ا (r=-0/56، -۰/۶۰، -۰/۴۹، -۰/۶۱ به ترتیب). نتایج و بحث: مراحل تجزیه و تحلیل رگرسیون ایجاد شده برای پیش بنی معادلات که شامل پارامترهای TPA سختی و چسبندگی که ۴۷، ۳۶/۵۱ و ۳۸ محاسبه شدند تغییرات در تردی اولیه، نقدار بافت همبند، حساسیت کلی و طعم کلی بود. پیش بینی معادلات با استفاده از WBS محاسبه شد برای ۳۶، ۲۴،۳۷ و ۳۱ از تغییرات در تردی اولیه ، مقدار بافت همبند، حساسیت کلی و طعم کلی بود. نتیجه گیری کلی: اگرچه TPA توضیح بیشتری دارد از تغییرات در موضوعات حسی مانند تردی از استیک های دنده نسبت به WBS

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.