مقاله مقایسه ترکیب اسیدهای چرب آرتمیای دریاچه ارومیه وتالاب میقان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ترکیب اسیدهای چرب آرتمیای دریاچه ارومیه وتالاب میقان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ترکیب اسیدهای چرب آرتمیای دریاچه ارومیه وتالاب میقان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ترکیب اسیدهای چرب آرتمیای دریاچه ارومیه وتالاب میقان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ترکیب اسیدهای چرب آرتمیای دریاچه ارومیه وتالاب میقان :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
آرتمیا (Artemia) متعلق به راسته بند پایان و رده سخت پوستان است که به عنوان غذای زنده در آبزی پروری مورد استفاده قرار می گیرد، (Artemia) آرتمیا بنابراین توجه به ترکیب شیمیایی سیست آن ضروری به نظر می رسد. مطالعه اخیر مبتنی بر مقایسه درصد اسید های چرب سیست آرتمیای اراک و دریاچه ارومیه است. نمونه های سیست دریاچه میقان و ارومیه از سطح دریاچه ها در سال ۱۳۸۸ جمع آوری، خشک و به روش های متداول، کپسول زدایی و جهت آنالیز اسید های چرب آماده شدند. در این آزمایش جهت آنالیز اسید های چرب غیر اشباع بلند از دستگاه کروماتوگراف گازی استفاده شد. داده های ثبت شده توسط نرم افزار های Excel و SPSS وارد رایانه شده و با استفاده از تست و one way – Anova و تجزیه و تحلیل گردیند. درصد اسید چرب C18:2n6cis در سیست آرتمیای اراک (۴۱/۰ ± ۳/۹ ) و ارومیه (۴۱/۰ ± ۸ ) دارای اختلاف معنی دار بود (۰۲/۰ = P ) . این اختلاف در درصد اسید چرب C20:5n3 در نمونه اراک (۰۰۱/۰ ± ۲۸/۶ ) و ارومیه (۰۰۱/۰ ± ۳/۲ ) در سطح (۰/۰ = P ) نیز مشاهده شد. همچنین درصد اسید چرب C22:6n3 در سیست آرتمیای اراک (۰۰۱/۰ ± ۱۴/۰ ) و ارومیه (۰۰۱/۰ ± ۱۶/۰ ) دارای اختلاف معنی دار بود (۳/۰ = P ) درصد اسید چرب C18:3n3 در سیست آرتمیای اراک (۱۶/۲۷ ) و ارومیه (۲۳ ) دارای اختلاف معنی داری نبود (۱۰۵/۰ = P ) درصد اسید چرب (C18:2n6cis) ، (C22:6n3) و (C20:5n3) در سطح P<0.05 در تالاب میقان اراک اختلاف معنی دارای دارند. همچنین اسید چرب C18:2n6cis با C22:6n3 اختلاف معنی در سطح P<0.05 دارد . اسید چرب C20:5n3 با C22:6n3 در سطح P<0.05 اختلاف معنا داری نشان داد. اسید های چرب C18:2n6cis با اسید های چرب C20:5n3 و C22:6n3 در نمونه سیست ارومیه اختلاف معنا داری در سطح P<0.01 نشان دادند. اسید چرب C22:6n3 با اسید چرب C18:2n6cis اختلاف معنا داری در سطح P<0.01 نشان داد. بین اسید های چرب C22:6n3 با اسید چرب C20:5n3 هیچ اختلاف معنا داری مشاهده نشد. به طور کلی می توان عنوان کرد ارزش غذایی آرتمیای اراک در مقایسه با ارومیه بالاتر بوده و علیرغم مقدار کم تولید طبیعی در سطح دریاچه جهت آبزی پروری مناسب تر می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.