مقاله ماندگاری برخی ترکیبات معطر توسط باکتری های اسید لاکتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ماندگاری برخی ترکیبات معطر توسط باکتری های اسید لاکتیک دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ماندگاری برخی ترکیبات معطر توسط باکتری های اسید لاکتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ماندگاری برخی ترکیبات معطر توسط باکتری های اسید لاکتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ماندگاری برخی ترکیبات معطر توسط باکتری های اسید لاکتیک :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
باکتری ها دارای ماکرومولکول های زیادی بر روی سطح سلولی خود می باشند که با ایجاد خواص سطحی،واکنش های فیزیکوشیمیایی بین سلول ها و سطوح مشترک را دنبال می کنند. با این حال، واکنش های بین باکتری هاو ترکیبات معطر با وجود حضور باکتری ها در بسیاری از محصولات تخمیری، چندان مورد توجه قرار نگرفته است. جهت مطالعه ماندگاری ترکیبات معطر توسط باکتریها ، در این تحقیق ماندگاری استرها به وسیله ی باکتریهای اسید لاکتیک از طریق تکنیک فضای استاتیک مورد بررسی قرار گرفت. دو سویه از باکتری هایlactococcus lactisزیرگونه یlactis biov. Diacetylactisکه منعکس کننده تنوع طبیعی ویژگی های سطحی باکتریها می باشند و دو اتیل استر که معمولا در عطر و طعم پنیر نقش ایفا می کنند (اتیل استات و اتیل هگزانوات) برای آزمایشات انتخاب شدند. نتایج نشان دادند که باکتری ها از طریق خواص فیزیکوشیمیایی سطحشان، می توانند مستقیما با ترکیبات معطر واکنش دهند یا به طور غیرمستقیم، از طریق تغییر مشخصات امولسیون این کار را انجام دهند. به هر حال، این اثرات بستگی به ویژگی های فیزیکوشیمیایی هر دوی ترکیبات معطر و سطوح باکتریایی دارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.