مقاله بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره اتانولی برگ گیاه بادرنجبویه علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و استافیلوکوکوس اپیدرمایتیس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره اتانولی برگ گیاه بادرنجبویه علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و استافیلوکوکوس اپیدرمایتیس دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره اتانولی برگ گیاه بادرنجبویه علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و استافیلوکوکوس اپیدرمایتیس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره اتانولی برگ گیاه بادرنجبویه علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و استافیلوکوکوس اپیدرمایتیس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خاصیت ضد میکروبی عصاره اتانولی برگ گیاه بادرنجبویه علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و استافیلوکوکوس اپیدرمایتیس :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
زمینه و هدف تحقیق: امروزه مزایای گیاهان دارویی بر کسی پوشیده نیست و شاهد جایگزینی مواد مؤثره استخراج شده از گباهان دارویی با مواد شمیایی مضر کاربردی در صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی هستیم. با توجه به زیان های سنگین آلودگی های مواد غذایی که به سلامت جامعه وارد می شود نیز با توجه به کم معارضه بودن استفاده از نگهدارنده های گیاهی، این مواد به عنوان راهکاری جهت ارتقاء کیفیت بهداشت مواد غذایی مطرح می شوند. در این مطالعه اثر ضد میکروبی عصاره اتانولی گیاه دارویی بادرنجبویه علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و استافیلوکوکوس اپیدرمایتیس (عامل مسمومیت غ ذایی) بررسی شده است. روش بررسی: گیاه بادرنجبویه از مزارع اطراف استان گلستان جمع آوری خشک و آماده عصاره گیی شد. عصاره گیی به روش خیساندن ا نجام گرفت. اثر عصاره برگ این گیاه در شرایط invitro بر روی دو سویه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس و ا ستافیلوکوکوس اپیدومایتیس مورد بررسی قرار گرفت. اثر ۸ غلظت متوالی عصاره اتانولی بر روی باکتری ها به روش انتشار چاهک( agar well (diffusion بررسی شد. تجزیه تحلیل داده های آزمایش در سه تکرار توسط نرم افزار spss آزمون دانکن P<0/05 صورت گرفت. یافت ها: بر اساس نتایج آزمون ضد میکروبی،قطر هاله عدم رشد در غلظت های ۱۰۰% و ۵۰% و ۱۲/۵% برای باکتری استافیلوکوکوس ا ورئوس به ترتیب ۰/۵۷+۱۵/۶۶ و ۰/۵۷+۱۳/۶۶ و ۱/۱۵+۱۰/۶۶ و ۰/۵۷+۹/۳۳ و بوده است. برای باکتری استافیلوکوک اپیدرمایتیس به ترتیب ۰/۵۷+۱۵/۳۳ و ۰/۵۷۱۳/۳۳ و ۱۲ و ۱۰ بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.