مقاله بررسی تغیبرات روغن و میزان اسید چرب امگا ۳ در دانه چند گونه مریم گلی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تغیبرات روغن و میزان اسید چرب امگا ۳ در دانه چند گونه مریم گلی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تغیبرات روغن و میزان اسید چرب امگا ۳ در دانه چند گونه مریم گلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تغیبرات روغن و میزان اسید چرب امگا ۳ در دانه چند گونه مریم گلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تغیبرات روغن و میزان اسید چرب امگا ۳ در دانه چند گونه مریم گلی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
جنس مریم گلی یکی از بزرگترین جنس های تیره نعناع است که بیش از ۹۰۰ گونه در سراسر جهان دارد مدیترانه ، آسیای مرکزی، آمریکا و آفریقای جنوبی مراکز اصلی تنوع این جنس می باشند بررسی حاضر بر روی ۷ گونه مریک گلی که به طور وحشی در مناطق مختلف آذربایجان غربی در ایران روییده اند انجام گرفت. این گونه ها شامل : S.Salvia، S. candidissima S. sclarea, S. nemorosa, S. macrochlamys, limbata, syriaca, و S.vertisillata هستند در این تحقیق میزان چربی کل و درصد اسید چرب امگا ۳ در دانه های این گونه ها با استفاده از حلال اتر و کروماتوگرافی گازی به ترتیب تعیین شد. آنالیز واریانس مقایسه میانگین درصد روغن و اسید چرب امگا ۳ در بین گونه ها با استفاده از ANOVA (0.01>p) و آزمون دانکن انجام گرفت که نشان دهنده این است که اختلاف معنادار از نظر آماری بین ژنوتیپ های مورد بررسی وجود دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.