مقاله ارزیابی اثرات عصاره آویشن و فرم انکپسوله آویشن بر روند تغییرات شیمیایی درماهی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) در دمای ۴ درجه سانتیگراد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثرات عصاره آویشن و فرم انکپسوله آویشن بر روند تغییرات شیمیایی درماهی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) در دمای ۴ درجه سانتیگراد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثرات عصاره آویشن و فرم انکپسوله آویشن بر روند تغییرات شیمیایی درماهی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) در دمای ۴ درجه سانتیگراد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرات عصاره آویشن و فرم انکپسوله آویشن بر روند تغییرات شیمیایی درماهی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) در دمای ۴ درجه سانتیگراد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرات عصاره آویشن و فرم انکپسوله آویشن بر روند تغییرات شیمیایی درماهی کپور نقره ای(Hypophthalmichthys molitrix) در دمای ۴ درجه سانتیگراد :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
عصاره های گیاهی، یک منبع آنتی اکسیدانی طبیعی میباشند. نیاز به آنتی اکسیدانهای طبیعی در صنایع غذایی و دارویی باعث تحقیقات علمی گستردهای در دهه های اخیر شده است. هدف از این پژوهش، بررسی تاثیر عصاره آویشن (غلظت ۰/۳ و ۰/۵) و فرم آنکپسوله آویشن (غلظت ۰/۳ و ۰/۵) بر روند تغییرات شیمیایی در ماهی کپور نقره ای بوده است. آنالیز شیمیایی (پراکسید، بازهای نیتروژنی فرار) در طول ۱۵ روز دردمای ۱ ± ۴ درجه سانتی گراد بر روی نمونه های شاهد و نمونه های حاوی عصاره آویشن انجام شد. میزان عدد پر اکساید در تیمار شاهد تا روز نهم در تیمارهای حاوی آویشن تا روز دوازدهم در دامنه قابل قبول قرار داشت. همچنین عصاره آویشن به طور معنی داری فساد گوشت (بازهای نیتروژنی فرار) را در ماهیان تیمار شده به تعویق انداخت ۰/۰۵ >P نتایج حاصل نشان دهنده تاثیر آنتی اکسیدانی عصاره آویشن بر ماهی کپور نقره ای و افزایش عمر ماندگاری نمونه های تیمار شده با عصاره بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.