مقاله مروری بر آلودگی لیستریایی گوشت و فرآورده های گوشت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر آلودگی لیستریایی گوشت و فرآورده های گوشت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر آلودگی لیستریایی گوشت و فرآورده های گوشت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر آلودگی لیستریایی گوشت و فرآورده های گوشت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر آلودگی لیستریایی گوشت و فرآورده های گوشت :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
لیستریا مونوسیتوژنز عامل بیماری لیستریوز است که یک بیماری باکتریایی مشترک بین انسان ودام محسوب می شود. توانایی رشد لیستریا در شرایط خشکی و سرما باعث افزایش بقا و تکثیر آن حتی درمواد غذایی نگهداری شده در یخچال میشود. با توجه به اینکه راه اصلی انتقال این باکتری به انسان از طریق مصرف غذاهای آلوده از جمله گوشت و فراوردههای آن میباشد، هدف از مطالعه حاضر، بررسی علل آلودگیانواع گوشت و فراوردههای آن با این باکتری و نیز راهکارهای پیشگیری و کنترل این بیماری خطرناک می- باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.