مقاله انتخاب اولیه لاین های گندم نان برای تحمل به تنش خشکی آخر فصل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله انتخاب اولیه لاین های گندم نان برای تحمل به تنش خشکی آخر فصل دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله انتخاب اولیه لاین های گندم نان برای تحمل به تنش خشکی آخر فصل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله انتخاب اولیه لاین های گندم نان برای تحمل به تنش خشکی آخر فصل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله انتخاب اولیه لاین های گندم نان برای تحمل به تنش خشکی آخر فصل :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
تنش خشکی یکی از مهمترین عوامل محدود کننده در تولید گندم شناخته شده و معرفی ارقام مقاوم به تنش خشکی از اهداف به نژادی این گیاه بوده است. به منظور بررسی عکس العمل لاین های پیشرفته گندم نان به تنش خشکی و انتخاب لاین های مقاوم جهت معرفی ارقام جدید، تعداد ۱۵۵ لاین انتخابی و چهار رقم پیشتاز، شیراز، مرودشت و بهار به عنوان شاهد در دو محیط با آبیاری نرمال و تنش آبی آخر فصل با سطح پلات ۷/۲ مترمربع و با نقشه کاشت یکسان بررسی شدند. تراکم بذر برابر ۴۰۰ دانه در متر مریع و کاشت و آبیاری در ششم آبان ماه و قطع آبیاری در بیست و یکم اردیبهشت و در مرحله بولتینگ اعمال گردید. کلیه ارزیابی ها در طول فصل زراعی عکس العمل به سرمای زمستان، تعداد روز تا خوشه دهی، تعداد روز تا رس یدن فیزیولوژیک ، وزن محصول و وزن هزار دانه انجام گردید. شاخص های مقاومت به خشکی STI و SSI برای کلیه ژنوتیپ های مورد بررسی برای صفات عملکرد دانه و وزن هزاردانه محاسبه گردید. با توجه به ارزیابی های صورت گرفته در مراحل رویشی و صفات وزن هزار دانه و میانگین عملکرد، تعداد ۳۸ لاین انتخاب شدند تا جهت بررسی بیشتر و در جهت ادامه برنامه به نژادی در سال بعد در آزمایش تکراردار (ARWYT-WS) برای تحمل به خشکی ارزیابی گردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.