مقاله کاربرد فیلم ضدمیکروبی کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی و عصاره دانه انگور در کالباس مارتادلا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله کاربرد فیلم ضدمیکروبی کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی و عصاره دانه انگور در کالباس مارتادلا دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله کاربرد فیلم ضدمیکروبی کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی و عصاره دانه انگور در کالباس مارتادلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد فیلم ضدمیکروبی کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی و عصاره دانه انگور در کالباس مارتادلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله کاربرد فیلم ضدمیکروبی کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی و عصاره دانه انگور در کالباس مارتادلا :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
هدف بررسی اثرات فیلم کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی ( ۰/۵ و ۱ درصد) و عصاره دانه انگور(۱ درصد) به تنهایی و ترکیبی برروی خصوصیات کیفی و میکروبی کالباس مارتادلا (a(w).pH. اکسیداسیون، خصوصیات حسی، باکتری های اسید لاکتیک و مزوفیل های هوازی) نگهداری شده در دمای ۴ درجه سانتیگراد به مدت ۲۱ روز بود. نتایج نشان داد، باکتریهای مزوفیل و اسید لاکتیک به ترتیب حساسترین و مقاومترین گروه باکتریایی بودند به طوری که در طول نگهداری به ترتیب ۱/۱-۰/۱ و ۰/۷-۰/۱ سیکل لگاریتمی کاهش نشان دادند. نمونه های پوشیده شده با فیلم حاوی ۱درصد عصاره و ۱ درصد اسانس، کمترین میزان اکسیداسیون لیپیدی را نشان دادند که ۲۳ درصد کمتر از نمونه های گروه کنترل بود. pH و (a(w تمامی نمونه ها در طول نگهداری کاهش نشان داد. فیلمهای تهیه شده، اثرات قابل قبولی برروی خصوصیات حسی کالباس نیز نشان داد. در مجموع، فیلم کیتوزان را میتوان با وارد کردن عصاره دانه انگور و اسانس آویشن شیرازی برای استفاده در کالباس مارتادلا تهیه و استفاده نمود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.