مقاله برآورد آمارههای توصیفی صفات کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله برآورد آمارههای توصیفی صفات کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله برآورد آمارههای توصیفی صفات کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله برآورد آمارههای توصیفی صفات کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله برآورد آمارههای توصیفی صفات کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

هدف تحقیق حاضر برآورد آمارههای توصیفی صفات کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی بود . صفات مورد نظر از ۱۰۱۰ عدد عضله سینه بلدرچین ژاپنی پرورش داده شده در ایستگاه پرورش طیور دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان جمع آوری شد. آمارهها با استفاده از مدل دام یک و چند صفتی توسط نرم افزار ASREML برآورد شد. میانگین صفات عضله ران در بلدرچینژاپنی، نظیر pH (6/99)، روشنی گوشت (۶۶/۳۸)، قرمزی گوشت (۳/۶۷)، زردی گوشت (۱/۷۲-) و کاهش در اثر تبخیر (۳/۹۲) و برای صفات عضله سینه در بلدرچین نظیر pH (6/36) ، روشنی گوشت (۶۴/۱۲)، قرمزی گوشت (۵/۵۸)، زردی گوشت (۱/۷۶-) ، تردی گوشت (۱۰/۳۷) و کاهش در اثر تبخیر (۳/۹۲)، کاهش در اثر پختن (۱۹/۱۱) و ظرفیت نگهداری آب (۴۶/۴۳) تخمین زده شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.