مقاله تسریع تندش بذرهای مریم گلی (Salvia macrosiphon) و فلفل (Capsicum annum) توسط کاربرد نانولولههای کربن (CNTs)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
17 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تسریع تندش بذرهای مریم گلی (Salvia macrosiphon) و فلفل (Capsicum annum) توسط کاربرد نانولولههای کربن (CNTs) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تسریع تندش بذرهای مریم گلی (Salvia macrosiphon) و فلفل (Capsicum annum) توسط کاربرد نانولولههای کربن (CNTs)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تسریع تندش بذرهای مریم گلی (Salvia macrosiphon) و فلفل (Capsicum annum) توسط کاربرد نانولولههای کربن (CNTs)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تسریع تندش بذرهای مریم گلی (Salvia macrosiphon) و فلفل (Capsicum annum) توسط کاربرد نانولولههای کربن (CNTs) :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

تیمار بذرهای مریم گلی و فلفل با استفاده از نانولولههای کربن (CNTs) در ۵ غلظت (صفر و ۱۰ و ۲۰ و ۳۰ و ۴۰ میلیگرم در لیتر) نشان داد که CNTs میتواند درصد تندش بذرها را افزایش دهد. بیشترین درصد تندش (۹۲/۷۸% در غلظت ۱۰ میلی -گرم در لیتر) و کمترین درصد تندش (۳۰/۲۵% در تیمار شاهد) به ترتیب برای بذرهای فلفل و مریم گلی ثبت شد. قطر و مساحت بذرها پس از تیمار با CNTs نسبت به شاهد بالاتر بود که میتواند درنتیجه جذب بیشتر آب باشد. در مقایسه با شاهد، غلظتهای پائین منجر به تولید ریشهچهها و ساقه چه های طویلتری شدند و با افزایش غلظت، کاهش یافت. بالاترین وزن تر و خشک دانهالها در غلظت های ۱۰ تا ۳۰ میلیگرم در لیتر مشاهده شد. در مجموع، بهترین نتایج در غلظتهای ۱۰ تا ۳۰ میلیگرم در لیتر به دست آمد و غلظت ۴۰ میلیگرم در لیتر با اثرهای منفی بر بیشتر ویژگیهای اندازهگیری شده همراه بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.