مقاله تجزیه شیمیایی و کاربردهای بالقوه هسته خرما در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجزیه شیمیایی و کاربردهای بالقوه هسته خرما در مواد غذایی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجزیه شیمیایی و کاربردهای بالقوه هسته خرما در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجزیه شیمیایی و کاربردهای بالقوه هسته خرما در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجزیه شیمیایی و کاربردهای بالقوه هسته خرما در مواد غذایی :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

هسته دو رقم خرما، شامل کبکاب و مرداسنگ برای شناسایی اجزاء شیمیایی مورد تجزیه قرار گرفتند. نتایج حاصل نشان داد که هسته های مورد مطالعه بطور متوسط دارای ۶/۷۵% رطوبت و ۵/۶۵% پروتئین ۹/۳% چربی ۴۸/۵% فیبرمحلول درشوینده اسیدی ۶۷درصد فیبرمحلول درشوینده خنثی و ۱/۲۵% خاکستر می باشند. آنالیز مواد معدنی نشان داد که پتاسیم دارای بالاترین مقدار است و پس از آن فسفر، منیزیم ، کلسیم و سدیم قرار دارد. بین مواد معدنی میکرو آهن دارای بالاترین غلظت بود۷/۴میلی گرم درصد گرم وزن خشک)و پس از آن منگنز ، روی و مس قرار داشتند.. تجزیه روغن حاصل از هسته ها به روش کروماتوگرافی گازی نشان داد که اسید اولئیک۴۵/۳۶%اسید چرب غیر اشباع غالب در روغن هسته است و پس از آن اسیدلوریک۱۹/۹۸% به عنوان اسید چرب اشباع غالب قرار دارد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.